Merhaba

38 2 0
                                    

Arkadaşlar merhaba uygulamada ki ilk kitabım olacak bu bölüm ise tanıtım bölümü destek ve yorumlarınızı bekliyorum.....

Ekrandaki isimden gözlerimi alamazken bu aptal evden kurtulduğum için dua etmeye başlamam gerektiğinin farkına vardım ve hemen silkelendim.
Aa durun öncelikle merhaba ben hazel arven Taylor, 21 yaşındayım yani 22 olmak üzereyim de diyebilirim Aslında. Biyolojik Annemi ve babamı tanımıyorum daha doğrusu evlatlık alınmışım, beni evlatlık alan katya ve Michael Taylor çiftini bir trafik kazasında 2 sene önce kaybettim onları öz annem ve babam gibi severdim.
Suanda babam Michael in erkek kardeşi ve Stephen amcanın evinde kalıyorum bradford da o ve ben ve sevgilisi judded. Bugün açıklanan üniversite sınav sonuçlarına göre Batı Londra Üniversitesinde hukuk fakültesini kazandım artık londra daki 2+1 apartman daireme dönmenin zamanı geldi......

1 hafta sonra...

Elimde 4 tane valiz ve 2 kocaman çanta ile bina kapısının önüne bırakıldım. Evet doğru Stephen amcam beni binanın önüne bir kedi yavrusu gibi bırakıp gitti zaten bende çok meraklı değildim o lanet kaçık sevgilisi ve seks bağırtılarından kurtulduğuma seviniyorum.
Buradaki daire annem ve babamın yatırım amaçlı aldıkları bir daireydi onlar vefat ettiğinde bana kalan aylık olarak hesabıma yatacak olan bir miktar para ve bu ev dışında kalan herşey borçları kapattı, herneyse..
Valizleri ve çantalarımı teker teker 2. kattaki daireme taşıdım tam sonuncuyu çıkartırken kan ter içinde kalmıştım ki bina kapısından insan olamayacak kadar yakışıklı bir cocuk girdi göz göze geldiğimizde hemen gözlerimi kaçırdım lanet olsun neden utanıyorum?? Bana doğru yaklaşmaya başladığında rahat geçmesi için merdivende yer açtım.

"yardım etmemi ister misin?" dedi. Aman tanrım şimdi düşüp bayılıcam.

"çok teşekkür ederim hallediyorum sanırı-" cümlemi tamamlamaya kalmadan elimden valizi aldı ve hiç zorlanmadan merdivenleri çıkmaya başladı.

"6 numaraya mı geldin?" dedi.
" hayır 8 numara" diye bildim.
Neden bu kadar soğuk ve yüzüme bakmadan konuştuğunu anlayamadım acaba ter mi kokuyorum?
Kapının önüne geldiğimiz de yavaşca valizi indirdi ve arkasını dönüp çıkmaya devam etti.
Dengesiz gerizekalı aptal hoşgeldin der insan bi sohbet eder yüzüme bile bakmadan arkasını dönüp gitti.
Arkasından saydırmayı bırakıp içeri geçtim çok yorgundum bugun valiz yerleştirerek güçte değildim hemen duşa girdim ve kendimi yatağa attım, aklıma o geldi sahi ismi neydi sormayı unuttum burada mı yaşıyor acaba ela ile harmanlanmış kahverengi gözleri aklıma geldiğinde midemden bir hava dalgası geçmiş gibi oldum daha fazla gözlerimle savaşmayı başaramadım ve kendimi uykunun kollarına bıraktım.........


Eveeeeeeet nasıl olmuş hikayem bu giriş kısmı o yüzden pek anlayamadıysanız sorun yok yorumları ve destekleri bekliyorum.....

HAZEL - Zayn MalikWhere stories live. Discover now