K (F)

560 110 38
                                    

Son ders zilinin de çalması ile Donghyuck eşyalarını aceleyle çantasına tıkıştırdı ve çantasını takıp çıkışa ilerledi.

Ona pis pis bakıp sırıtan Jeno ve Renjun'e aldırmayıp sınıftan çıktı ve merdivenlerden inmeye başladı. Bir üst sınıflardan Jaemin ile yan yana geldiğinde sessizce aşağıya iniyorlardı.

Donghyuck okul kapısına yönlecekken omzunda hissettiği el ile arkasına döndü. Jaemin yüzündeki gülümseme ile göz kırpıp fısıldadı. "İyi şanslar."

Onun bu hareketine şaşıran esmer çocuk okul kapısından çıkıp büyük ağaca doğru yürümeye başladı.

İyice yaklaştığında arkası dönük bir şekilde bankta oturan Mark'ı görebiliyordu. Titrek bir nefes alıp bankın arkasından çocuğa yaklaştı ve yanağına minik bir öpücük kondurdu.

Büyük olan anın şokuyla başını bile çeviremezken Donghyuck hızlı hareketlerle arada bir boşluk bırakmaya dikkat ederek banka oturdu.

10 saniyelik bir sessizlikten sonra büyük olan başını çevirmeden konuştu. Sanki ona baksa bir anda uçup gidecekmiş gibi hissediyordu. "Geldin."

Donghyuck kıkırdayıp yumuşak ses tonuyla yanıtladı. "Evet, geldim."


Küçüğün kıkırdaması ve sesiyle transa geçmek üzere olan Mark derin bir nefes alıp kendini toparlamaya çalıştı. Başını sağa çevirdiğinde karşısındaki görüntü neredeyse kalbinin yerinden çıkmasına sebep olacaktı. Turuncu saçları gözlerinin önüne gelen Donghyuck ellerini kucağına koymuş, yüzündeki gülümsemeyle yerdeki ayaklarını izliyordu.

Mark hafifçe öksürüp tekrar konuşmaya başladı. "Beni tanıyor muydun?"

Büyüğün konuşmasıyla başını ona çeviren Donghyuck onayladı. "Elbette Mark, seni herkes tanır."

Küçüğün ağzından ismini duymak Mark'ın kalbini hızlandırırken Donghyuck konuşmasına devam etti. "Ve şey, artık seni tanıdığıma göre, Yani, bilirsin, benim yanımda olabilir misin..?"

Mark sevgi dolu gözlerini küçüğün kızaran yüzünde sabitleyip gülümsedi. "Kovsan bile dibinden ayrılmayacağım Donghyuck."

***

Kitabımı okuduğunuz için çoooooook teşekkür ederim,Umarım beğenmişsinizdir❤

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Kitabımı okuduğunuz için çoooooook teşekkür ederim,
Umarım beğenmişsinizdir❤

Ve bir de reklam köşem, bu bölümden hemen sonra Present isminde yeni bir MarkHyuck yayımlayacağım, ona da bakarsanız beni çok mutlu edersiniiz♡

Dear Donghyuck (MarkHyuck)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang