Slaapfeest

79 5 2
                                    

Bonjour,
Morgen is het weekend en heb ik een sleep over met mijn besties aka Sanne, Lloyd, Daan en Sofie. Ik zal voor de weekenden wel gewoon alles in een hoofdstuk ding iets doen, want dat is wat makkelijker. We gaan lasergamen, karten en nog meer gekke dingen. Ik ben alleen wel een beetje ziek en ik hoop dat het in de loop van de dag weer beter wordt. Mijn stress begint volgens mij echt een probleem te worden ofzo.

Gelukkig heb ik dit Zeikschrift om mijn stress er in de yeeten, maar alsnog. Vandaag was echt super saai though, ik heb niks anders gedaan dan een beetje Netflix en youtube zitten kijken en domme spelletjes zitten spelen op mijn laptop. Ik ga nu maar denk ik slapen want dat is goed als je ziek bent ofzo... Slaap lekker, see you tomorrow.

Hi again,
Het slaap feestje is echt enorm kut!
Er is dus blijkbaar nog een jongen bij waarvan ik helemaal niks vanaf wist. Hij zit bij mij op school en heet Kevin. Kevin is dus smoorverliefd op mij en ik zit hier nu maar een beetje te zitten. Ze zitten nu Truth or Dare te spelen en ze willen zo ook nog ens esje draaien, MET MIJ ERBIJ! Ik heb hier echt geen zin in en ik wil hier zo snel mogelijk weg, weg van hier, weg van Kevin en weg uit deze nachtmerrie. Ik ga gewoon een plan bedenken om het flesjedraaien te uitstellen tot NOOIT en om hier zo snel mogelijk weg te zijn. Mijn plan gaat als volgt...

Operartie ontsnap uit deze hell:
Stap 1: Stel het flesje draaien uit door domme spelletjes voor te stellen.
Stap 2: Zorg ervoor dat het een spelletje voor vijf personen is zodat ik een goed excuus heb om iets anders te doen.
Stap 3: Zeg dat je naar de wc gaat maar ga naar de deur die het meest ver weg is zodat ik niet zo veel geluid maak. (Als dat niet lukt ga je door het raam).
Stap 4: ren zo hard mogelijk weg naar een plek die voor jou veilig voelt.

Oh ja en vergeet niet je belangrijke spullen mee te nemen.
Als dit plan mij lukt kan ik snel naar mijn huis gaan en een beetje zitten janken in mijn bed ofz, maar het is ook niet alleen dat die Kevin er is, het zijn ook gewoon mijn vrienden die kut tegen me doen, ik weet niet eens of ik ze nog vrienden kan noemen...

Het dagboek van een PanWhere stories live. Discover now