Mijn crush

115 11 5
                                    

Hallo gek schriftje
Volgens mij ben ik verliefd... Verliefd op een meisje. Is dat erg? Zouden mensen mij niet meer mogen als ik het tegen ze zeg?? Zou dat meisje ook verliefd zijn op mij??? Nee tuurlijk niet! Tuurlijk is ze niet gay of bi, bijna niemand op deze aardbol is dat, iedereen vindt het maar raar of stom als iemand op dezelfde gender valt. Ik heb nog niemand durven zeggen dat ik bi ben, zelf niet mijn beste vrienden en vriendinnen! Daarom schijf ik het maar gewoon in dit boekje en hoop dat niemand dit boekje ooit vindt of van mij afpakt, DAT ZOU ECHT EEN RAMP ZIJN.
Dat meisje heet Sanne trouwens, ze is een hele goede vriendin van mij en ze is SUPER HOT. Oof, was ze maar van mij. Ik weet pas ook net dat ik biseksueel ben, echt maar een week ofzo, maar kweet nie, ik heb het niet echt zo op de jongens, nooit gehad ook. Ik heb ze veel liever gewoon als vrienden. Toch ben ik wel eens verliefd geweest op een jongen, dus ik ben niet gay.

Vandaag was trouwens super leuk, we hadden drama en ik moest samen met Sanne een toneel stukje bedenken en het is echt geweldig, we hebben zo hard gelachen! Muziek was ook heel leuk, we moesten piano gaan spelen voor de klas voor een cijfer en ik houd van piano spelen, mijn cijfer is een 9,5. Voor de rest hadden we vandaag techniek, wiskunde en Nederlands. Toen ik thuis was heb ik nog effe gegamed met Sanne, Lloyd, Sofie en Daan (mijn besties),
maar ik ga nu maar weer eens slapen.
Tot morgen!

Het dagboek van een PanWhere stories live. Discover now