Butterfly on Your Right Shoulder

846 75 43
                                    

Bildiğiniz üzere "Butterfly on Your Right Shoulder" Rin ve Len'e ait bir şarkı ama ben eklemek istedim multide de o var :3 Çok tatlı söylemişler! Kyaaaaaa!! Öhöm öhöm, neyse iyi okumalar :)

Feci not: Lie'ın klibindekinin Gakupo'ya benzediğini fark eden omuş muydu???!!! Uzun saçları var ve bir yerde topluyor diye hatırlıyorum!!! Ha ha, gerçekleşme olasılıoğı yüksek!! *Fazla mı heyecanlandım ya?*

Not 2: (Hikayeye başlayamıyorum :D) : Bunu yazarken "Parabilmemnebenzen" dinliyorum da, Cleo-chan'a sevgiler :D 

Yüzüm kıpkırmızı bir şekilde sınıfa döndüm ve sıramı zar zor bulup çöktüm. Az önce olanların özetini benim dışımda birinden duymaya ihtiyacım vardı, ne olmuştu?

Ah, doğru ya.

Gakupo yanıma gelmiş ve benimle sohbet etmişti. Beni nasıl bulduğunu, neden geldiğini veya beni görünce neden son hız kaçmadığını bilmiyordum ama hoşuma gitmişti. Üstelik yarın da gelmeye söz vermişti. Sözünü hatırlayınca kızardım ve başka bir tarafa baktım. Yüzümü sınıftan saklıyordum.

Miku anında yanımda bitti. "Ne o, sevgilin seni aldattı mı?" dedi alaylı bir ses tonuyla.

Ona ters bir bakış attım. "Sen öyle san." Tek kaşını kaldırdı ve kısa bir tereddütten sonra yanıma oturdu. Ben de savaş anısı edasıyla anlatmaya başladım. "Gakupo ben terasta gitar çalarken yanıma geldi ve şarkımı devam ettirdi."

"Ne?" dedi şaşkınlıkla. "S-Sen ciddi misin..?"

"Tabii ki, üstelik kısa bir sohbet bile ettik."

"Ne hakkında?" Miku sarsılmış görünüyordu. Sanki sevdiği çocuğu elinden almıştım. Ama bu imkansız olduğuna göre, davranışlarının sebebini kestirmek oldukça zordu.

"Müzik hakkında falan, önemli bir şey yok. Bir de yarın yeniden geleceğini söyledi." dedim tepkilerini izlerken.

"Tamam." ayağa sakince kalkıp sırasına gitti. Ben de onu iyice süzüyordum. Nedenini en kısa sürede sormalıydım. Ne de olsa, o benim nadir arkadaşlarımdandı.

Onu kaybetmeyi göze alabilir miydim?

* * * * *

Müzik kitabımı çalışma masamın stüne açtım ve bir şeyler karalamaya başladım. Madem o da müzik biliyordu, öyleyse ben daha iyi olmak için çabalayacaktım. Belki böylece onu kendime yaklaştırabilirdim.

İnternetten şarkı araştırmaya başladım. Hmm, Vocaloid, Vocaloid, Vocaloid... Güzel şarkılar seçmeye çalışıyordum. Sonunda bir-iki tanesini kitabıma geçirdim ve sırıttım. 

Hazırdım.

* * * * *

Terasa koşa koşa çıktım ve gitarıma nefes nefese sarıldım. Başımdan ter damlaları yere düşerken elim can havliyle müzik kitabımı aradı ama yoktu! Evde bir şeyler hazırladıktan sonra çantama eklemeyi unutmuş olmalıydım.

Şansıma laf atarken, gitarın askısını hızla boynumdan çıkardım ve kapıya koşmaya başladım. Belki hızlı olursam, o gelmeden yetişebilirdim. Ama çok geçti, kapıdan girdiğinde şaşırmıştım.

"Seni beklettim mi?" dedi gülümseyerek yanıma gelirken. "Üzgünüm." elindeki şey ilgimi çekti ve anlığına amacımı unuttum.

"Hayır," dedim gözümü elinden ayırmadan. "Bekletmediniz... Şey, ne yapmak istersiniz?"

"Elimdeki kitaba mı baktın?" dedi sırıtarak. Şaşkınlıkla gözlerimi açtım. Anlamış mıydı? "Bu müzik kitabı ama hoşuma giden şarkıları not ederim." gülümsedi ve yanıma yürümeye başladı. "Bakmak ister misin? Bazı şarkıları senden duymak isterim."

Lie [Vocaloid]Where stories live. Discover now