Deel 5

86 6 0
                                    

Ik liep zuchtend naar de logeerkamer. Stel ik ben zwanger? Wat moet ik dan doen? Ik ga morgen gewoon naar de huisarts en dan zie ik verder wel. Met veel gedachtes viel ik in slaap.

Ik werd wakker om 11 uur. Ohja ik moet zo meteen even de huisarts bellen voor een afspraak. Ik liep naar de douch en nam een snelle douch.

Shit ik heb alleen joggingbroek mee. Ik keek in de kast van sabrina, maar ik vond alleen korte kleren. Ik zag een lichtblauwe blousje en trok die aan met hakjes eronder

 Ik zag een lichtblauwe blousje en trok die aan met hakjes eronder

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

{dit is wat ik aanhad^}

Ik liep naar beneden en ik schrok me dood. Alles was vies. Ik begon snel alles op te ruimen en maakte een tosti klaar.

Ik belde de huisarts en gelukkig hebben ze vandaag nog plek om half 3. Ik liep naar sabrina de kamer en zag haar liggen met mijn broer redouane. Omg ik liep snel de kamer uit en liep naar de logeerkamer. Snel pakte ik me spullen in en liep de deur uit.

Het is nu pas half 2 ik pakte me vespa en zette me tas erin (onder die stoel heb je zo een opbergplek😂). Ik reed snel naar een snackbar, want had zin in kapsalon. KAPSALON IS LIFE.

Ik bestelde een grote kapsalon. Opeens werd ik geknepen in me bil. Ik draaide me gelijk om en wou diegene een klap geven. "Hoho ik ben t maar" zei dounia met haar handen in de lucht. "Bitch ik had je bijna geslagen" zei ik lachend. "Ewa wat doe je hier" zei dounia. "Eten wat moet ik hier anders doen" zei ik met een duh face. "Ohjaa" zei dounia. "Dounia ik moet je zo wat vertellen oke" zei ik serieus. "Woow okee" zei dounia lachend. "Sinds wanneer ben jij zo serieus" zei dounia lachend. "Hou je bek" zei ik lachend en liep naar een tafel. "Vertel" zei dounia. "Oke uhh waar moet ik beginnen. "Weet je ik begin wel bij begin" zei ik. Ik vertelde haar over hoe ik ontmaagd ben en over sabrina en mijn broer en over dat ik denk dat ik zwanger ben.

Met een open mond keek dounia mij aan. "Yasmina" zei dounia in schok. "Dit had ik echt niet van jou verwacht wollah" zei dounia boos en liep weg. Lekker dan. Als zij al wegloopt wat zal me familie dan doen? Ik at snel me kapsalon op en liep naar de albert heijn. Ik kocht wat kauwgom en een red bull.

Geduldig wachtte ik in de wachtkamer. "Mevrouw ben salah?" Riep de vrouw. Thats me🙋🏼‍♀️. Ik liep achter de vrouw aan naar de kamer. "Zozo jij denkt dat je zwanger bent?" Zei de vrouw. Neee johh ik kom hier gewoon chillen. " ja dat denk ik" zei ik. "Oke zou ik je bloed mogen afnemen?" Zei de vrouw. "Ja" zei ik droog. Ze pakte een prik en nam wat bloed af.

"Morgen om 4 uur langs komen voor de uitslag" zei de vrouw. "Ja toppie tot morgen" zei ik en liep de kamer uit. Wanneer ik de deur uitliep zag ik allemaal jongens op me vespa zitten. Wtf denken zij wel niet. Ik liep boos op ze af. "Uhm mag ik erbij" zei ik en duwde de jongens aan de kant. "Is deze vespa van jou lekkerding" zei een jongen. "Ja kowed" zei ik. "Pittige dame hoor, hou ik wel van" zei die jongen terwijl hij onder me blousje ging. "Raak me niet aan" zei ik hard en trok zijn hand weg. "Praat nog een keer zo hard gaan we zien wat ik met je ga doen" zei hij op een vieze manier en ging weer onder me blousje. "Raak. Me. Niet.aan." Zei ik bijna huilend. "Ik weet dat je t ook wilt zina" zei hij zacht in me oor. "WAT RAAK JE HAAR AAN EH SUKKEL. KOWED VAN HAAR NU!" hoorde ik een bekende stem zeggen. De jongen stoptte en begon weg te rennen. "En jij wat doe je hier met alleen maar jongen he" zei de jongen en kwam voor me staan. "Yassin" zei ik zacht. "Als je broer je zag. Tfoe ik walg van jou kehba" zei yassin en spuugde voor me voeten. Ik deed me scooter aan en reed weg. Tranen vlogen langs me heen.

Ik liep naar beneden en zag dat het best vies was. Ik begon met opruimen. Na het opruimen belde ik dounia op.
Ja hoor ze neemt niet op. Laat ook maar. Juist wanneer ik haar nodig heb is ze er niet.

Zaterdag;
Ik werd wakker door de stofzuiger. "Mama waarom moet ik altijd rustig doen als jullie slapen en als wij slapen dan zijn jullie aan het stofzuigen, hele huis aan het verbouwen" zei ik. "Ga opstaan het is al 10 uur" zei me moeder. "10 UUR MAMA, weet je wel hoe vroeg dat is?" Zei ik.

Ik zat lekker te douchen tot iemand op de deur schopte. "Je zit daar al een uur je bent geen tasrith" zei me moeder lachend.

Het is nu 12 uur en ik heb om 4 uur een afspraak bij de huisarts. Ik maakte wat pancakes en msemen en begon samen aan het ontbijt met me gezin. "Hoe was het eergisteren bij je vriendin?" Vroeg me vader. "Leuk" zei ik. Redouane keek me de hele tijd aan met een vieze blik. Weet hij het van gisteren?

Dansend ruimde ik het huis op. "REGADDAA" zei me moeder en ze begon te dansen. Ik begon te lachen en samen begonnen we dansend op te ruimen.

Ik plofte op de bank. Pff ik heb zo een afspraak bij de huisarts. Het is nu 3 uur. Ik ben zo zenuwachtig. Ik liep naar boven en trekte gewoon een trainingpak aan. Ik deed wat makeup op en trok me sportschoenen aan. Me haar deed ik in een hoge staart en verder deed ik veel parfum op.

Met trillende benen stond ik voor het gebouw. Oke ga gewoon naar binnen het komt allemaal goed joh. Met trillende benen liep ik naar binnen

"Mevrouw ben salah?" Zei de dokter. "Ja dat ben ik" zei ik. "Loop maar met me mee" zei de dokter.

"Nou hier staat het op" zei de dokter en gaf me een envelop. Met trillende handen handen opende ik het envelop. "Ik ben zwanger" zei ik zacht.

Wat zal er verder gebeuren? Zal yasmina het vertellen aan haar ouders? Dat lees je allemaal in het volgende deeltje💕
Klik natuurlijk even op het sterretje beneden💕

J'ai changéWhere stories live. Discover now