Deel 3

119 8 2
                                    

PP YASMINA

ik kwam aan in de lounge. Sabrina is al foetsie. Ik loop naar de bar en bestel een drankje. "Dat wordt dan €4 euro" zei de barman. Net wanneer ik wou betalen kwam er iemand aan. "Ik betaal wel zina" zei een onbekende jongen. "Uhh waarom" zei ik. "Kom zina" zei de jongen en knipoogde. Ach ja waarom niet. Ik liep met hem mee naar een tafel waar allemaal jongens zaten. "Aii chick enzo" hoorde ik een jongen zeggen. "Ze is hayek lekker a sah kijk die billen" zei een jongen hard. Gelijk voelde ik me ongemakkelijk en stond op. "Uhh ik ga wel" zei ik, maar de jongen trok me op zijn schoot. "Kom zina we gaan wel ergens anders heen" zei hij met een pedohoofd.

We stonden op en gingen bij een andere tafel zitten. "Dus hoe heet je" zei die jongen van wie ik de naam nog steeds niet weet. "Uhh soraya" zei ik. "Hmm soraya? Heette jij geen yasmina?" Zei de jongen verward. "Nee" zei ik glimlachend. Ik wilde mijn naam niet vertellen stel voor hij is vriend van me broer. "Hoe heet j" ik kon me zin niet afmaken, want hij begon mij opeens te zoenen. Ik ging er natuurlijk in mee. "Zina kom mee" zei die onbekende boy.

We kwamen aan in een kamertje. Hij begon me te zoenen en ik stribbelde natuurlijk niet tegen tot hij me jurk uit wou doen. " stop ik wil niet verder" zei ik serieus. "Zina een keer maar" zei hij een beetje geiriteerd. " nee ik wil niet" zei ik en wou het kamertje uitlopen, maar hij trok me naar zich toe. Hij begon me jurk uit te trekken. "STOPP IK WIL NIETT" zei ik schreeuwend. "Hou je bek eh hoer" zei hij boos. "Ik ben geen hoer laat me met rust" zei ik zacht terwijl ik tegen stribbelde. "BLIJF STIL STAAN EH KEHBA" zei hij schreeuwend terwijl hij me op het bed duwde. "IK WIL NIET ALSJEBLIEFT IK WIL NIETTT" zei ik huilend. Hij begon me te zoenen en aan me te zitten. ALSJEBLIEFT STOP" "HELPP" zei ik schreeuwend, maar het was al te laat. Ik ben officeel geen maagd meer.

PP YASSIN

Ik had afgesproken met een vriend bij shishalounge. Eigenlijk zouden we gewoon ergens chillen, maar hij wou zo graag naar een shishalounge. We kwamen aan in de shishalounge. Ik keek om me heen, want ik zag me vriend niet meer. Hij is sowieso meisjes aan t fixen. Ik bestelde een red bull en ging alleen zitten bij een tafel. Ik begon aan me drinken tot ik een meisje huilend weg zag rennen. Ik weet niet waarom maar ik begon achter haar aan te rennen. Toen ik buiten kwam zag ik niemand meer.

PP YASMINA

ik begon keihard te rennen naar huis. Het enige waar ik aan kon denken was dat ik geen maagd meer ben. Ik pakte snel me sleutels en deed de deur open. Gelukkig is niemand thuis vandaag. Ze zijn allemaal op bezoek bij me tante. Ik liep naar me kamer en begon keihard te huilen. Na een paar minuten pakte ik schone kleren en liep naar de douche. Ik voel me zo vies.

Na het douchen keek ik in de spiegel. "Ik ben een hoer" zei ik zacht. De tranen gleden gelijk naar beneden. Ik was klaar met douchen dus liep ik naar me kamer. Ik ging in me bed liggen en dacht na tot de deur open ging van beneden. Me ouders zijn thuis. Snel veegde ik me tranen en deed het licht uit. Ik sprong in me bed en deed alsof ik slaap. Iemand kwam me kamer in. "Yasmina" hoorde ik me moeder zeggen. Ze liep naar me toe en gaf me een kus. De deur ging dicht en meteen stroomde de tranen naar beneden. Even later viel ik huilend in slaap.

Ik werd wakker en gelijk dacht ik aan gisteren. Sowieso ga ik vandaag niet naar school. "Yasmina opstaan" schreeuwde me moeder. Ik deed alsof ik nog slaap. Ik hoorde voetstappen op de trap en niet veel later stond me moeder in me kamer. "Mama ik wil niet ik voel me niet echt lekker" zei ik tegen me moeder. "Opstaan eh aansteller" zei me moeder. "Pff mama" zei ik zacht. Ik stond op en liep naar de douch. Ik nam een snelle douch. Toen ik klaar was liep ik naar me kamer en keek in me kledingkast. Ik deed een groene broek met daarover een hemdje. Verder deed ik hakken en een gucci tas erbij.

 Verder deed ik hakken en een gucci tas erbij

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

{dit was wat ik aanhad^}

Ik deed wat makeup om mij wallen te verbergen en liep naar beneden. "Goedemorgen mama" goedemorgen papa" zei ik lief. "Groet je mij niet groothoofd" zei redouane lachend. "Nope" zei ik en pakte een croissantje. "Weet je zeker yas" zei redouane. "Jep" zei ik uitdagend. Hij liep naar me toe en tilde mij over zijn schouder heen. "Leg me neer stinkende koe" zei ik. Hij rende op de trap. Daarna springe hijvan de trap af en daar lagen wij dan opde grond. "Sukkel" zei ik hard. Me moeder kwam aanlopen en gooide slipper op zijn hoofd. "Yema waarom ik" zei redouane. Me moeder en ik keken elkaar aan en gingen helemaal stuk. Ik stond op en deed me haar goed. "Beslama" zei ik en liep de deur uit.

Ik stapte op me vespa en reed richting de stad. Ik ga sowieso niet naar school helemaal loco. Ik deed me vespa op slot en liep naar starbucks. Ik bestelde wat pancakes, double chocolate donut en verder bestelde ik een warme chocolade melk. Ik ging zitten met me eten en begon te eten tot ik werd gebeld.

D=dounia    Y=yasmina

D=waar ben je?
Y=ben starbucks
D=wtf waarom ben je niet op school?
Y=gewoon redenen
D=okee en die redenen zijn?
Y=gaat jou niks aan
D=vroeger vertelde we elkaar alles leterlijk alles en nu yasmina? Je bent zo erg veranderd. En ze hangde op.

Tfoe gelijk jnoen van haar. Ik at snel me eten op en liep naar shishalounge.

Ik bestelde shishapijp en begon met nadenken. Eigenlijk vind ik het niet zo erg dat ik ontmaagd ben. Ik keek op me telefoon en zag dat het half 12 was. Ik ben deze shisha zat ik ga wel winkelen.

Tijdens het winkelen voelde ik me de hele tijd aan gekeken. Alsof iemand mij stalkt ofzo. Ik zie een jongen die ik vandaag al best wel vaak ben tegen gekomen. Ik liep express een winkel in om te kijken of hij dezelfde winkel in komt en tuurlijk hij komt dezelfde winkel in. Ik keek naar wat kleren en hield de jongen in de gaten. Ik draaide me om om te kijken of de jongen er nog was, maar hij was weg. Ik liep de winkel uit en liep een smalle straatje in, omdat me vespa daar stond. Net wanneer ik wou weg rijden stond de jongen voor me. "Kan je aan de kant gaan" zei tegen de jongen. "Uhh ja, maar mag ik misschien weten waarom je gisteren huilend weg rende?" Zei de jongen. Ik schrok van zijn vraag. "Uhm nee ik ken je niet wil je me nu met rust laten?" Vroeg ik zacht. "Ja tuurlijk" zei de jongen en deed een stap naar links. "Dankjewel" zei ik en reed weg.

Niet wetend dat ik hem nog veel vaker ga zien

Wie denken jullie dat de jongen is? Zouden jullie me misschien kunnen promoten?

Klik natuurlijk even op het sterretje beneden😘

J'ai changéOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz