Jumin

146 23 14
                                    

Friendly remainder:

◼Jumin Han a trecut prin mai multe tentative de rapire ca si copil,în acest mod developand o traumă profundă de a fi singur.

◼ Chair daca nu se intelege cu Zen si Jaehee,atunci când sunt in pericol face orice ca acestia sa fie feriți de pericol.

◼ Crede că Jaehee este un angajat eficet si de incredere (̶s̶̶i̶ ̶s̶̶t̶̶i̶̶m̶ ̶c̶̶u̶ ̶t̶̶o̶̶t̶̶i̶ ̶c̶̶a̶̶t̶ ̶d̶̶e̶ ̶g̶̶r̶̶e̶̶u̶ ̶e̶ ̶s̶̶a̶ ̶o̶̶b̶̶ț̶̶i̶̶i̶ ̶î̶̶n̶̶c̶̶r̶̶e̶̶d̶̶e̶̶r̶̶e̶̶a̶ ̶a̶̶c̶̶e̶̶s̶̶t̶̶u̶̶i̶̶a̶ )

◼ Are încredere în V 100%,chiar dacă este evident ca acesta ascunde ceva,Jumin tot își apără prietenul

◼ El MEREU trebuie sa ia responsabilitate pentru acțiunile lui V si a Rikai,mai ales în secret endings si another story endings

◼ Este cel mai singuratic din RFA

◼ Literalmente este a doua cea mai apropiată persoana de Rika,dar nimănui nu îi pasa de cum se simte,nici marca Jihyun nu la întrebat dacă e ok

◼ In Normal ending-ul lui Saeran în măsura sa ii protejeze,le oferă să stea pe insula sa,chiar dacă ii cunoaște de câteva zile debea. SI NU CERE NIMIC IN SCHIMB (fiti seriosi,voi dacă ați avea o insulă privată le-ați da-o unor necunoscuti fără să cereți nimic?)

◼ Propriul tata,singura sa familie,il tratează mai degrabă ca si un angajat decât ca propriul fiu

◼ A,da! Si trebuie sa aiba grija si de greșelile propriului tata,perfect!

◼ Nu credea când a spus că Elizabeth III este singura finta care îl suporta si il înțelege.

Trebuie primească mult mai multe credite! Daca nu era Jumin gânditi-va în ce belele s-ar fi băgat RFA-ul si nu ar mai fi iesit de acolo.

Facts about Mystic Messenger Where stories live. Discover now