Fact 38(?Teorie poate)

158 24 17
                                    

Teoria nu este a mea,este a unei persoane de pe Amino. Dar mi s-a parut interesantă asa ca am tradus-o din engleza in romana. Si as vrea o părere despre ea la sfarsit.

Bine, cum ar trebui să explic asta?

Persoana care cântă în deschidere nu este 707 deoarece persoana care cânta spune "I don't even know your name". Ceea ce este neadevărat, este un vrăjitor (Confirmat), așa că ar ști cine ești. De fapt, el este cel care a făcut jocul, ceea ce a fost confirmat în Valentin dlc. Motivul final este bine ... El nu te iubește. Îi pasă de tine,dar nu te iubești. Vrăjitori nu pot iubi și Seven a mărturisit că este un vrăjitor în Whitw chocolate ending acolo unde spune că te va vedea într-un alt univers.

Pentru ce nu este nimeni în RFA. M-am gândit inițial că ar putea fi Zen din cauza comportamentului sau asupra noastră în toate rutele, dar în cele din urmă el nu era atât de important pentru lege, încât îmi pare rău adevărul! Dacă Seven a făcut jocul, atunci toți ceilalți sunt păpuși. Toți cu excepția lui V ,Saeran, Seven și Rika.
Bine, acum avem tot ce ne-a acoperit ... Ish lasă să vadă de ce cântă Saeran nu Seayoung.

Cand ascultam deschiderea mm in limba engleza asculta cover-ul lui Aruvn pentru ca are o voce frumoasa si pot auzi fiecare cuvant pe care-l spune (nu pot intelege prea bine accentele  ....)
Oricum, în cântec se spune "Don't fall for any of his party invites" Asta ar putea însemna două lucruri. 1 la începutul prologului, când Unknown te duce în apartamentul Rikai și membrii RFA te invită să te alături. Există o opțiune de a spune nu, dar jocul, 707, nu vă va lăsa să spuneți nu.

"Someone set us up to play in this secret game" pentru ca cineva să știe că acesta este un joc pe care trebuie să îl conștientizeze. Seven întotdeauna sparge "the fourth wall", dar asta pentru că el este cel care a făcut jocul. O spune chiar si cu voce tare. "Keep cool dont react" Bine această parte a fost ciudat. Acest lucru a trebuit să fie cântat de saeran, deoarece, din moment ce nu este o marionetă, ar ști ce se întâmplă, dar a trebuit să se joace.
De ce nu este o marionetă, pentru că fiecare vrăjitor are un ajutor. Acest lucru este dezvăluit în Nameless (jocul înainte de mm)

"They think I'm crazy. My heartbeat goes up" Seven ca un vrăjitor nu poate iubi, dar ajutorul său poate. Nu cred că Saeran te iubește, dar ai crezut cu siguranță că e nebun la început sau în unele dintre scopurile rele. Partea de dragoste ar putea fi un indiciu la DLC-ul valentine
Bine, recunosc că multe dintre versuri sunt îndreptate spre Seven, dar nu poate fi el, pentru că ar fi contradictoriu caracterului real.

"I've been watching you from the start"
"Don't even know your name "
Versurile sunt in condradictie, pentru că Seven știa întotdeauna cine erai. Nu cred că Saeran știa cine ești pentru că făcea doar instrucțiunile

"Open your eyes,see the light"

Facts about Mystic Messenger Where stories live. Discover now