Bölüm 2

18.6K 743 11
                                    

Keyifli Okumalar..

Genç kız aldığı cevaptan hoşnut bir halde gülümsedi. Bu adamın hem sert hem de bu kadar sevimli olayı nasıl becerebildiğini merak ediyordu. Nihayet içindeki kurtları dökme zamanı gelmişti. Zümrüt yeşili gözlerini kısarak bakmaya başladı genç adama. Onun vereceği tepkiyi kaçırmak istemiyordu.

"Aslında sana çok kızgınım" diye söylenirken burnunu dikleştirmeyi ihmal etmedi. Kerim'in tek kaşı yukarıya kalktı.

"Nedenmiş o?" Arkadaşındaki ani gelişen bu ruh değişimine şaşırmıştı.

"Neden olacak Zehra ile sevgili oluğunuzu öğrendim." Genç adam huzursuzca yerinde kıpırdandı.

"Evet bu doğru, o çok hoş bir kız. Onunla zaman geçirmek hoşuma gidiyor." Güzel dudaklarının hüzünle kıvrılmasına engel olmadı Alev.

"Sana inanamıyorum Kerim. Koskoca İstanbul da sevgili olmak için, bula bula benim üvey kardeşimi mi buldun?" Sakin görünmeye çalıştı ama şu an için bu oldukça zordu onun için. Bunu öğrendiğine yaşadığı hayal kırıklığını hatırlayınca içi ürperdi yine.

"Onda ne bulduğunu anlamıyorum sen çok daha iyilerine layıksın. Allah aşkına Zehra kendini beğenmiş, şımarığın teki. O sana göre biri değil ki Kerim.'

"Ben öyle olduğunu düşünmüyorum." Sesinde hafif bir terslik vardı.

"Zehra iyi biri değil Kerim. Senin kalbini kırabilir. Belki de bana inat olsun diye sana yakınlaşmış bile olabilir. İnan bana ondan her şey beklerim." Yanaklarını şişirerek bıkkın bir şekilde nefes verdi genç adam.

"Abartıyorsun Alev. Beni düşünmen hoşuma gitti ama merak etme kendimi koruyabilirim" dedi ve masanın üzerinde duran birkaç dosyayı eline alarak arkadaşına döndü.

"Sözleşmeyi imzalayalım mı?" diyerek ustalıkla konuyu değiştirmiş oldu. Özel hayatını Alev ile tartışmak isteyeceği en son şeydi. Onun bu abartılı sözlerine anlam yüklemeyi yersiz buluyordu. Her zaman ki deli dolu Alev'di işte. Genç kız heyecanla başını salladı. Ayağa kalkıp elbisesinin etek kısmını düzeltti ve Kerim'in yanına geldi. Sözleşmeyi imzalayıp el sıkıştılar.

"Hayırlı olsun bakalım." Alev içten bir şekilde tebessüm etti. Adeta bulutların üzerinde uçuyor gibiydi. Diğer yandan attığı bu imzanın hayatını değiştireceğini hissediyordu.

"Teşekkür ederim."

"Cuma akşamı yola çıkacağız, muhtemelen dönüşümüz Pazar akşamı olur. Kendini ona göre ayarlarsın. Buradan otobüs kalkacak. Hep birlikte yolculuk yapacağız."

"Sende geliyorsun değil mi?"

"Elbette. Çekimler boyunca Bursa'da yanında olacağım."

"Bu güzel bir haber, yanımda olman bana cesaret verir. İşe başlamak için sabırsızlanıyorum. Çok heyecanlıyım Kerim. Sence bunu gerçekten başarabilecek miyim?" diyerek samimi bir itirafta bulundu. Kerim arkadaşının yüzüne ve sesine yansıyan heyecanı görebiliyordu. Cesaret vermek için narin eli avuçları arasına aldı ve gözlerinin derinliklerine baktı.

"Endişelenme sakın. Ben senin her şeyin üstesinden gelebilecek biri olduğunu biliyorum. Sen güçlü ve becerikli bir kızsın." Genç adamın bakışlarındaki sıcaklık ona daha iyi hissettirdi.

"Sağ ol Kerim. Hiç bir zaman desteğini benden esirgemedin, her şey için çok sağ ol." Yanı başında duran adama sarıldığında bu defa başını onun sert göğsüne dayadı. Kerim ise her zaman ki gibi ne yapacağını bilemeden öylece beklemekle yetindi.

Böyle Olsun İstemedim (iddia) TamamlandıWhere stories live. Discover now