Epilog

3.4K 129 75
                                    


Sper să vă placă, eu am făcut tot ce am putut.

   Devon pov

     Au trecut 22 de ani de când Dash cu Tessa s-au stins din viață, încă îmi amintesc cum a explodat clădirea flăcările cuprinzând-o din toate părțile, dar cel mai dureros a fost când nu i-am văzut ieșind împreună din iadul acela, mafia Scorpion nu mai există, ea mi-a luat singurul frate de lângă mine, așa că am decis ca mafia aceia să fie ștearsă de pe planetă, echipa s-a destrămat, dar tot am rămas împreună, Perla cu Leonard au doi gemeni o fată și un băiat, numele lor sunt Darius și Daria, iar ei au 17 ani, Eva s-a despărțit de Karan, ea acuma fiind cu Tahir și împreună au un fiu de 18 ani pe nume Jasper, Oscar este căsătorit cu o fată Alina, și cei doi au tripleți, toți fiind băieți, iar numele lor sunt Dalton, Denzel și Darshan, ei având vârsta de 17 ani în curând 18, Karan este însurat cu Amara având o fică de 18 ani și un băiat de 17 ani, pe fată o cheamă Rosalia, dar noi îi spunem Rosa, iar băiatu Tarak, eu sunt căsătorită cu Darrin, avem un băiat pe nume Brandon Dash Martinez, am decis să îi punem numele Dash ca să păstrăm amintirile vii și pe fata mea o cheamă Theresa Catlin Martinez, i-am pus numele Theresa pentru că seamănă cu numele lui Tessa de Noah Hall nu am ce să vă spun pentru că a dispărut în ziua morții lu' Dash și Tess, în schimb băiatu meu Brandon este copia fratelui meu, același temperament și chip, Oscar, Karan, Perla, Leonard, Eva, Tahir și Darrin cred că Dash s-a reîncarnat în fiul meu, asta înseamnă că undeva prin lumea largă Tessa Hall sa reîncarnat și ea, iar în curând o să vină la noi, deși nu mai sunt printre noi iubirea lor va dăinui veșnic.

Darrin: Devon te rog spunei ficei tale că nu are ce căuta în club !! se roagă soțul meu de mine.

Eu: Darrin, Theresa nu va fi singură, merg și tripleții lui Oscar, gemeni lu' Perla, băiatu Evei, mai sunt și copii lu Karan, în plus merge și Dash cu ea !! încep eu să enumăr membrii familiei.

Darrin: E mică și e fetița mea !! se plânge el.

Eu: Dar când își aduce iubitu acasă, atunci ce vei face ?!

Darrin: Ce face ?! O să pun toată mafia pe el !!

          Mafia Scorpion nu există, dar Darrin a moștenit mafia tatălui lui, Daniel.

Eu: Nu te voi lăsa să pui mafia pe el !!

Darrin: Deci există băiatu ăla !! spune el gânditor.

Eu: Nu e... !! nu termin bine, că îl strigă pe Dash.

Darrin: DASH, VINO ÎN BUCĂTĂRIE !!

     Pe ușă apărând fiul meu.

Dash: Dacă e vorba despre mașina moșului, nu am avut de-a face cu ea !!

Darrin: Nu e despre mașina moșului, e vorba despre iubitul surorii tale.... și ce i-ai făcut mașinii directorului ?! spune el ultima parte confuz.

Dash: Ce iubit are Theresa, pun mafia pe el  !!

        Așa tată, așa fiu.

Eu: Nu are iubit !!

Theresa: Cine să aibă iubit ?! spune intrând pe ușă

Mafioată cu inimă de piatră Where stories live. Discover now