24( Misiune 1 )

3.7K 129 11
                                    


Tessa pov

....dar telefonu a început să îmi sune era Devon.

C.T.Devon

Devon: Alo ?!

Eu: Da !!

Devon: Mâine seară este un transport de droguri între mafia din New York și Irlanda, iar noi trebuie să lu-ăm drogurile, mâine la ora 18:00 ești la mafie să ne pregătim !!

Eu: Înțeles !! apoi îi închid

C.T.Î

Devon e super ciudată, când e cu mine se comportă foarte bine, zici că e un copil, iar când e vorba despre mafie se schimbă tare mult, devine mai rea, e bipolară fata aia sunt sigură, iar Dash când e la mafie se comportă mai frumos, iar când este cu mine se schimbă, este mai dur, nu înțeleg de ce le este frică celor de la mafie de Dash se comportă mai bine acolo din câte am văzut, dar nu trebuie să mă gândesc la asta, acuma prioritatea cea mai mare pentru mine este să mă pun la culcare pentru că mie foarte somn, orele petrecute la mall m-au epuizat de tot.

Dylan pov

Au trecut aproape 3 săptămâni de când a plecat Tessa, iar în timpu ăsta totul ne-a mers prost în misiuni, am fost arestați, dar noroc cu Dean că ne-a eliberat altfel domnul Martin nu ne elibera din închisoare pentru că i-am pierdut drogurile care valorau o grămadă de bani și pe deasupra mai erau și droguri rare care se găseau numai pe piața neagră, iar ca să ne revanșăm pentru drogurile pierdute ne-am oferit să preluăm noi drogurile din Irlanda care urmează să le lu-ăm în seara asta, iar ca să nu avem musafiri, schimbul se fa face într-o pădure, așa poliția cu mafia Scorpion nu vor afla de schimb, să sperăm că nu va afla mafia Scorpin, pentru poliție nu îmi fac griji scăpăm repede de ea, dar de mafie am auzit că este foarte periculoasă, iar ei obțin ce vor mereu, așa că nu ne putem permite să pierdem drogurile acestea, domnul Martin Hall nu ne va mai trimite în misiuni vreodată, poate doar dacă va veni înapoi Tessa pentru că cu ea lucrăm mult mai bine, dar nu cred că va veni prea curând, nici nu știm unde este sau dacă e bine...

Beth: DYLAN, FI ATENT LA PLAN !! țipă la mine Beth

Eu: Nu mai țipa !!

Noah: Frate unde te gâdești, încercăm să îți atragem atenția de 10 min ?!!!

Eu: La transport și la Tessa, oare unde este acuma ?!?

Noah: Transportu o să fie bine, iar despre Tessa, ea a ales să plece, nu îți mai face atâtea griji pentru ea, eu am trecut peste, treceți și voi !!

Eu: Din vina ta a plecat !!

Noah: Mai contează ?!

Eu: Da, dacă tu îți ține-ai gura atunci, ea ar fi fost cu noi acuma, nu undeva singură prin lume !!

Carlo: Dylan are dreptate Noah, fără Tessa noi suntem pierduți și pentru prima dată îmi este dor de ordinele ei, avea dreptate, fără ea noi nu ne descurcăm în misiuni !!

Noah: Ba nu, ne vom descurca în misiune o să vedeți, atunci nu am fost pregătiți, dar în seara asta o să fie totul bine !! ne spune apoi pleacă nervos

Mika: Se va întoarce Tessa la noi ?!?

Alan: Nu știm surioară, dar să sperăm că da !!

Nicky: Tessa sigur ne-a văzut la televizor în ziua când am fost arestați!!!

Mika: Și nu a venit să ne ajute !! ne spune ea tristă

Eu: Haideți să nu mai vorbim despre ea acuma, noi trebuie să ne concentrăm la transport, nu îl putem dezamăgi din nou pe domnul Martin Hall !!

Mafioată cu inimă de piatră Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum