13 časť

260 14 10
                                    

Stál tam a pozeral sa na mňa čakajúc kedy prídem za ním, ale urobila som pravý opak. Odignorovala som ho a išla som do vnútra školy. Dnes to bude deň.... Keď som vošla do školy šla som k svojej skrinke. Odtiaľ som si vybrala zošit z biológie. Dnes by mala vraj skúšať z genetiky a ja som samozrejme nevedela nič lebo som sa do toho ani nepozrela, ale tak povedzme si úprimne kto by sa učil keby bol v mojej situácii? Z premýšľania ma zobudil môj mobil krory zvonil. Bolo to neznáme číslo, skoro mi išlo srdce vyskočiť von z hrude. Bála som sa že to nie Joker a preto som to radšej nezdvihla. Mobil som si dala do vrecka a do jednej ruky som zobrala zošit z biológie a peračník v ktorom som mala pero a zopár fixiek.

„Mňa sa nezbaviš Harleen. Patríš mi" počula som ten jeho prenikavý hlas. Mala som pocit ako keby mnou prešla elektrina, ako keby som bola paralyzovaná a nevedela sa hýbať. Keď som sa konečne odvážila pozrieť sa za seba on ale už nebol. Nevedela som čo som mala robiť. Nemala som ako vyhnúť sa mu. Vždy mi bol v pätách. Prišlo mi sakra divné že si ma privlastňoval, ako nejaký majetok.

••••••

Keď mi konečne skončila 9 hodina a ja som sa mohla dopratať domov ma pred školou čakal Joker. Stál tam opretý o jeho auto a v ústach mal cigaretu. Vyzeral dobré, stál za ten hriech. Myseľ hovorila jedno ale srdce druhé, divné.

Snažila som sa ho obísť a odignorovať ho ale nedalo sa. Prišiel ku mne a chytil ma za zápästie. „Kam sa to chystáš mačička?" Zašepkal mi to pri uchu, nevedela som čo som mala robiť. Znova som bola ako paralyzovaná, mala som chuť ho ostrčiť a ísť preč ale nemohla som. Niečo mi hovorilo aby som tam stála.

„Tam kam ty nie" drzo som mu to povedala a zaškerila sa naňho. Nechápala som prečo naňho nevolali všetci políciu keď videli že sa motá okolo školy. Mala by som aspoň o problém menej.

„Nezabúdaj že mi patríš" viacej mi stlačil zápästie. Vtedy som to už nevydržala a kopla som ho medzi nohy. „Ja ti nepatrím, ani nie som tvoja. Nechápeš to? Nikdy nebudem tvoja. Neprivlastňuj si veci ktoré nikdy nebudú tvoje zlatičko" sklonila som sa viacej k nemu kedže on od bolesti dobre že skoro nespadol na zem. Priblížila som sa k jeho lícu a pobozkala ho. Postavila som sa a povedala som mu „Takto sa to robí Joker" žmurkla som naňho a išla domov.

Našťastie som nemusela ísť po Jackie pretože išla domov s jej kamarátkou. Takže som mala o starosť menej. Už som skoro bola pred domom keby na ceste nezastavilo auto. Nemusela som sa ani pozrieť kto to bol. Vedela som že to bol Joker.

„Mačička!" Začal z autá kričať po mne.

„Čo chceš? " prevrátila som očami.

„Teba" zachechtla som sa.

„Mňa? Prosím ťa Joker. Rieš si svoje komplexy na niekom inom ale na mne nie" poslala som mu pusu. A v tom zastavil auto, vyšiel z neho a začal kráčať ku mne čo raz bližšie a bližšie. Zastal hneď pri mne. Znova sme boli pár centimetrov od seba. Pozeral sa z mojich oči na pery a ja som už len čakala kedy to tú trápnu chvíľu nejak prelomí. Pozerala som sa jeho oči ktoré niečo skrývali, nemohla som si odpustiť fakt že Joker vyzeral veľmi dobre a nejakým spôsobom ma priťahoval. Pritiahol si ma k sebe, chytil ma za boky a začal ma bozkávať. Neverila som tomu ale ja som mu aj dovolila aby mi do úst dal aj jeho jazyk. Bojovali sme o niečo, bojovali sme spoločne proti sebe. Bolo to úžasne ako naše jazyky a pery začali spolu splývať. A už vtedy som vedela že so mnou nie je niečo v poriadku....

Čaute baby ale aj chalani😄❤️ som zvedavá na Vaše reakcie pretože sa konečne pobozkali a pohlo sa to už konečne niekde ďalej. Bola by som rada za každý názor na dnešnú časť alebo aj minule časti 🙏🏻❤️ takže dúfam že sa Vám dnešná časť páčila a zároveň by som chcela vedieť ako by ste si predstavovali ďalšiu časť. Moonchild ♥️🔥

Fucking dangerous couple Where stories live. Discover now