8 časť

414 22 6
                                    

Po tom incidente čo sa stalo, som konečne šla k Jessie pre sestru a mohla som ísť domov.

"Si si istá že chceš ostať samá doma so sestrou?" Povzdychla som si a uprela zrak na Jessie.

"Neboj sa, poznáš ma že urobím všetko pre ochranu svojej rodiny, som si istá že teraz v noci nikto nepríde. Kto by už aj" zasmiala som sa, a snažila sa tú napätú situáciu zmeniť na normálnu ako je u nás zvykom.

"Máš pravdu.. tak ja už pôjdem. Vidíme sa" objala ma a odišla.

Samá som si nebola istá či sa naozaj niečo nestane, nemalá som práve v tej chvíli dobrý pocit, cítila som že sa po nás niekto pozerá, a nebol to dobrý pocit ísť len tak dnu a zaspať.

Priblížila som sa k dverám a kľučami som otvorila dvere, vošla som dnu a čakala na Jackie kým vôjde aby som mohla zatvoriť na kľúče dvere.

"Harleen môžem sa ťa niečo opýtať?"

Usmiala som sa na ňu, a naznačila jej nech sa pýta. "Prečo ten Ujo chodí stále za tebou, sleduje ťa a aj mňa?" Sklonila hlavu k zemi. Tá otázka má mierne vytočila a šokovala.

"Aký Ujo?" Opýtala som sa ustráchane. Snažila som sa myslieť si že nemyslí Jokera, že nebol za ňou, že sa jej nevyhrážal ako tomu chalanovi v parku. Nevedela som čo som malá robiť.

Sklonila som sa k zemi a pozrela sa jej do tváre. "Jackie aký ujo to bol? Musíš mi to povedať" videla som ako jej tečú slzy z jej krásnych očí. Objala som ju, a zobrala ju na ruky. Bola trocha ťažšia ale bolo mi to jedno, pomalý som ju brala hore do izby aby mi náhodou nezpadla, vyzliekla som ju, a obliekla do jej pyžamka. Povzdychla som si keď som videla jej smutnú tvár, neznášala som ten pocit keď som nevedela čo sa deje. Bola ticho, jedine čo pravládalo okolo nás bolo ticho, bez nijakého slová má objala a ľahla si do postele.

"Povedal že ak neurobíš to chce, nabudúce už nepríde len za mnou ale príde za Jessie a urobí jej zlé" cítila som ako všetka červeň v mojich liciach mizne a bledne. Nebola som schopná slová, teraz mi došlo že už to je vážnejšie ako som si myslela. Už som nebola len ja v nebezpečenstve ale aj moja rodina a aj Jessie a to som nemohla dovoliť.

"Zlatíčko" sadla som si na posteľ, zobrala som jej ruku. "Nech sa deje čo sa deje, ja som tu. Ochranim teba, mamku, a Jessie, o to sa postarám".

"On nechce mňa, Jessie a maminu ale chce teba.. " vzlykla. Bolelo má vidieť ju smutnú.

"Najprv choď spinkať, do zajtra sa to všetko vyrieši, to ti sľubujem" pobozkala som jej ruku.

Postavila som sa a šla zamknúť okná , aby sa nemal ku nej niekto dostať, i keď by si niekto mohol aj kľudne rozbiť okno ale snaha je snaha.

Zobrala som do ruky mobil a zavolala Jessie. "Prosím ťa môžeš prísť k nám ?" Dúfala som že ma neodbije, možno aj spala, zasa som stresovala ako vždy.

"Stalo sa niečo?" Bolo počuť v jej hlase že spala a ja som ju zobudila, ach jaj kto by sa divil že o takom čase by spal už každý, len ja tu vyvádzam.

"Nič len ťa práve v tejto chvíli potrebujem u nás " povzdychla som si. Bola som už zo všetkého unavená, a nevedela som premýšľať čisto s rozumom. Veľmi dobré som vedela čo som chcela urobiť, a nevzdala som sa tej myšlienky.

"Oh... Dobré za pár minút som tam" zložila som jej, a šla sa rýchlo prezliecť do niečoho normálneho, u mňa normálne znamená potrhané rifle, a nejaké tričko s mikinou, a na to som hodila voňavku.

Ako som si obúvala tenisky začal mi zvoniť mobil, nemusela som hádať kto to bol, rýchlo som prešla dole a otvorila dvere.

"Som zvedavá čo potrebuješ že si ma musela teraz v noci zobudiť" bolo mi ľúto že som ju zobudila ale v tej chvíli som sa musela zasmiať na nej, bola ako 5 ročne dieťa keď mu zoberiete hračku.

"Postrážiš Jackie?" Pozrela som sa na ňu a v hĺbke svojho srdca som dúfala že sa nebude pýtať prečo a že mi ju postráži.

"Samozrejme že ti ju postrážim ale... Ideš niekde?" Pozrela na mňa alá či som sprostá ísť v noci samá von.

"Áno idem von dobré si myslíš" dala som jej kľúče z domu nech zamkne, vyšla som z domu a mohla som ísť za Jokerom, vyriešiť si to samá či sa to bude tomu idiotovi páčiť alebo nie, pretože už ma nič nedrží aby som mu nevymlátila ten jeho ciferník.

Nová časť je na svete, a časti sa už budú konečne hrnúť po sebe. Už sa nám to blíži kedy sa Harleen stretne s Jokerom, keďže už sa mi to nechce naťahovať v kuse tak som to už dala takto. Tak isto keďže teraz budú zachvíľu prázdniny, plus ešte víkendy atď tak časti budú rýchlejšie pribúdať, prajem vám pekný zvyšok stredy, meh nech je už piatok 🙏

Fucking dangerous couple Where stories live. Discover now