11 časť

284 15 11
                                    

Stále som premýšľala nad Jokerom, keď sa mi konečne podarilo zaspať počula som ako sa niekto snaží dostať dnu do domu. Postavila som sa z postele a šla som dole schodami pozrieť sa čo sa dole deje. Mala som veľmi zlý pocit. Ako keby som mala tušenie že sa niečo stane,niečo veľmi zlé. Hneď ako som prišla dole bolo už ticho. Prišlo mi to strašne divne, prišla som do kuchyne ale tam nebolo nikoho, následne som šla do obývačky ale tam tiež nebolo nikoho. Keď som sa otočila narazila som doňho. Do toho chlapa ktorého som z celého srdca nenávidela a chcela som ho vidieť mŕtveho. Zazrela som po ňom.

„Čo tu chceš?" Spýtala som sa ho a pozrela sa do jeho oči, ktoré skrývali v sebe niečo tak tajomné.

„Prišiel som si po teba" zasmial sa. Mala pocit že je v pasci, že nemôže nič robiť len čakať čo bude sňou robiť.

„Čo tak mi radšej dať pokoj a nestarať sa do mňa? " chcela som sa pohnúť ale rukou ma chytil za zápästie.

„ Si skurvene sexi. Keby možem hneď by som ťa ohol o stôl" cítila som ako som sa začala červenať. Muselo sa uznať že nevyzeral až tak zlé a že by stál za ten menší 'hriech' ale už len pomyslenie na to koľkým ľuďom ublížil ju odrádzal od neho.

„Chcieť je pekná vlastnosť ale mať ešte lepšia Joker. Keby mám ja možnosť tak zoberiem teraz v minute nožík a zabijem ťa a s úsmevom by som odišla" štuchla som palcom do jeho hrude. Samozrejme to by nebol Joker keby sa nezasmial.

„Ja mám všetko na čo si pomyslím Zlatko, a ako vidím si tak isto šialena ako som ja. Patríme k sebe" rukou plesol po mojom zadku a potom si ma dal bližšie k sebe. Centimeter nás delil od bozku, jeden centimeter. Pomyslenie na to že by ma pobozkal bolo hrozné ale niekde vo svojom vnútri som chcela by ma pobozkal, aby zastavil tú trápnu minutu ticha kedy sme sa obaja pozerali do oči. Z oči sa mi pozeral na pery a ja som už len čakala kedy ma pobozká.

Z môjho pekla ma zachránila Jessie ktorá prišla dole stým že čo sa deje. Keď videla Jokera ako keby sa jej zastavil dych, nevedela čo mala robiť, či má kričať, či má zobrať niečo po ruke a udrieť ho. Očami som jej ukázala nech zoberie nožík ale v tom z rohu vybehol nejaký chlap ktorý ju chytil.

„ Nechaj ju Joker" nejako som sa dostala z jeho zovretia a v rýchlo som zobrala nožík.

„Zlatko nechaj ten nožík, ešte si ublížiš. " žmurkol na mňa a pomaly kráčal ku mne.

„Ja ťa bodnem ak ju nenecháš ísť!" Zakričala som. A nožík som dala pred seba na náznak toho že sa braním a som schopná mu ublížiť.

„James pusti ju" povedal Joker tomu chlapovi ktorý ju v sekunde pustil.

„Fajn na dnes ti dám Harleen pokoj ale ver mi že zajtra si po teba prídem. Patríš mi. Si moja" prešiel ku mne a pohladkal mi líce, hneď na to sa otočil a kráčal ku dverám.

„Dobrú noc dámy" otvoril dvere a vyšiel z domu. Konečne.

„Harleen to čo malo byť?" Opýtala sa ma Jessie, lenže ja som odpoveď sama nevedela. Nevedela som prečo hovoril že som jeho a že mu patrím. Predsa si nemôže nárokovať o človeka ktorého nepozná. Vtedy som sa začínala trocha báť ale vedela som že nemôžem ukázať Jessie, Jackie a hlavne jemu svoj strach. Vedela som že musím ostať silná a sebavedomá aj keby ma to stalo život.

Nová časť je here a dúfam že sa Vám páčila. Strašne som sa tešila na deň kedy vydám túto časť lebo sme sa konečne dostali k nejakú začiatku "romániku" Jokera a Harleen. Sama som nevedela či to mám dopísať alebo sa na to vykašľať ale dostala som zopár nových nápadov takže dúfam že sa Vám to všetko bude páčiť. Moonchild 🖤🔥

Fucking dangerous couple Where stories live. Discover now