.3.

896 119 11
                                    


toată agitatia, o joaca de copil

Felix nu a îndrăznit să spună cuiva ce a văzut.

a intrat în școală de dimineata de parca nu s-a întâmplat nimic. si asa era, pentru el. dar scena din acea zi tot îi venea in minte, ca o casetă blocată care se repetă la nesfârșit.

,,Neata Channie-hyung, am mate prima oră, tu ce ai?" Felix întrebă entuziasmat. coreeana sa se imbunatatea rapid, și devenea din ce în ce mai vorbaret.

,,Biologie " chan dădu din umeri, rotindu-si ochii, in timp ce un pachet mic de energie trecu pe langa Chan

,,Ai grija Minho, te vei răni din nou" Chan ofta in timp ce băiatul chicoti.
,,Scuze hyung, am fost puțin neatent. Ma bucur să te văd din nou"

Felix își frecă gâtul incomod. L-a văzut pe Minho de câteva ori prin preajmă, care pare a fi puțin împiedicat în ciuda recordului său la dans, dar defapt nu îl știa în persoană.

Felix își dădu cu părerea ca e cu un an mai mare decât el, iar singura persoană pe care o cunoștea in acea clasă era Chan.

printr-un miracol, Minho s-a întors spre Felix. ,,Hei! Sunt Lee Minho. Fac parte din clubul de dans, liderul defapt. ar trebui să te alături în -"

acesta clar era energic, dar Felix îl plăcea. Poate cineva îi putea face față in sfârșit energiei lui.

Jeongin și Seungmin într-un final au ajuns la cei 3 înainte să se sune clopoțelul. Seungmin își puse bratul prin al lui Felix. ,,jumătate de perioadă. Vrei să mâncăm la masa noastră normală?" a întrebat

Felix își scutură capul ,,nu mulțumesc, voiam să trec pe la librărie, dacă e in regulă?"

Seungmin a aprobat, bătându-l pe spate pe Felix, dupa care s-a întors, plecând. Când Felix intra in librărie, se simți puțin vinovat deoarece l-a lăsat pe Seungmin singur doar pentru a veni el aici.

Încercând să alunge vinovăția, se duse într-un loc mai liniștit al librăriei și își scoase o carte din ghiozdan pentru a citi.

Era în centrul acțiunii când, cartea i-a fost smulsa din maini. ,,ce citești, pretty boy?" auzi o voce familiară întrebându-l.

,,to kill a mockinbird...pfff...plictisitor" chicoti. Felix își dădu ochii peste cap. acesta se întinse după cartea sa, însă era peste masura lui.

,,te rog dă-mi-o înapoi " Felix spuse incet, începea să se supere. Changbin doar rânji și dădu din umeri. ,,ti-o voi da înapoi dacă vi la o întâlnire cu mine"

Felix gâfâi, îngustandu-si ochii. ,,niciodată! Ești un nesimțit! doar dă-mi-o înapoi " își ridică vocea, dar in acelasi timp era pe un ton soptit.

,,niciodată? păi dacă asa vrei să jucăm jocul ăsta, așa sa fie. Nu vei primi cartea niciodată înapoi " rânji și mai mult.

Felix ofta, punandu-se jos. Changbin se încrunta. Felix arata foarte trist si Changbin nu știa dacă putea să ii reziste.

puse cartea in poala lui Felix incet, mergând spre ieșire, complet inconștient de lacrimile lui Felix care i se scurgeau pe obraji.














Omggg, baby Felix^^

Sex on fire/ Changlix  [tradusă]Where stories live. Discover now