Nefes

1.1K 83 13
                                    

Üniversite ve yurt kayıtlarının olduğu dönemdeyim bu yüzden bölüm yerine size ileriki bölümlerden kesir getirdim kesitimizin adı NEFES

Kerem eski dosyaların arşivlendiği toz kokan odada kendisini boğan kravatını çekiştiriyordu.Bu kadın onun hücrelerinin en ücra köşesine dahi uyuşturucu etkisi bırakıyordu.Odada bulunan pencerenin önünü sıra sıra dizilen dosyalar kapatmıştı.Ellerini masaya dayayıp derin nefesler aldı.Gelen topuk tıkırtısı ile yüzüne yayılan gülümse eşliğinde saçlarını düzeltti.Kapının ardında beliren yüz ile bir adım atıp onu kendine çekmişti.Kapıyı hızlıca kapatırken Zeynep sırtının soğuk zemin ile buluşmasıyla irkildi.Kerem başını boynuna gömerken derin derin nefesler alıyordu.

Derin öpücüğü boyun ve kürek kemiğinin birleşme yerine bıraktı." Seni çok özledim Zeynep. "

Genç kadının keyifli kahkahaları kıkırtı haline dönerken fısıldadı."Bende.."

...

Sıyrılan eteğini daha yukarılara kaldırmıştı Kerem.Bedenlerini bir kez daha tutku ve hazzın derin kıpırtılarının ele geçirmesine izin verdiler.Havada uçuşan toz zerreciklerinin arasına Zeynep'in sıcak nefesi karışmıştı.

Kerem bir kez daha hızlandığında Zeynep'in boğuk inlemesi yankılandı.Zeynep'i masanın üzerinde geriye yaslanmasını sağlayarak yüz yüze gelmelerini sağladı.Dudakları birbirlerine değiyor göğüs kafesleri inip şisiyordu.Nefesleri öpüşüyordu şimdi.

Kerem düzensiz nefeslerinin arasından sıraladı kelimelerini,dudakları birbirine sürttü. " Nefes'in havada altın tozu.. "

Üşüyen RuhlarWhere stories live. Discover now