prologue

10 0 0
                                    




Vysoká měla být nejlepší věc, která se jí životě stala. Jediné co nečekala bylo, že to bude tak těžké. Psaní esejí každý den a trávení času v knihovně, které obvykle trvalo až do půlnoci. A kvůli tomuto množství stresu, potřebovala něco, co jí pomůže aby se uklidnila. A to něco byla dlouhá, bílá kamarádka. Nepovažovala se za závislou. Ne. Tahle kamarádka jí pomáhala, když ji nejvíc potřebovala, což bylo docela často.

Dívka s rudými vlasy. Krásná, chytrá a velmi, velmi sarkastická, sedící sama v knihovně. Připadala si jako totální idiot. Vždycky chtěla být doktorka, ale to jí nikdo neřekl jak moc složité to bude. A právě teď, když jsou všichni její přátelé pryč - oslavují a pijí někde v baru, ona sedí tady. Sama, protože potřebuje studovat na zítřejší zkoušku, která ji čeká hned ráno.

,Ah, srát na to.' zamrmlá si pod nosem a mezitím si balí všechny její knížky. To, co potřebovala byla cigareta.

A konečně, po několika hodinách učení, vydechuje šedý kouř, který už tak dobře znala. Potáhla si a spokojeně přivřela oči. Štěstí ji úplně obklopilo a naskočila jí husí kůže. Cítila se tak, dokud nezjistila, že tady není tak úplně sama, jak si předtím myslela.

,,Ahoj, eh promiň, že tě obtěžuju, ale nemáš náhodou zapalovač?" zeptá se jí s jiskřičkama v očích. Má na tváři úšklebek a čeká s nataženou rukou.

,,Už to tak bude. Kdybych ho neměla, tak bych tu nestála a nekouřila, nebo ano?"


A takhle to všechno začalo - s jeho pitomým úšklebkem a jejím sarkasmem.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 02, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

common viceWhere stories live. Discover now