17.

149 3 0
                                    

Pov liza.
De hele dag heben daniel en ik samen op zn kamer een cover opgenomen.

Ik plaats een promotie bericht op instagram.

@liza

Liked by corbynbesson and 395.947 others
@liza : go check out our new song : see you again.  out now on youtube!

475 comments
@seaveydaniel : recording this was so much fun!
@corbynbesson : this is sooo cool
@fan520: u guys are sooo good!

1 week later.
Ik ben nog steeds bij de jongens in amerika. Vandaag komt jack terug uit spanje... ik heb veel leuke dingen samen gedaan met de jongens. Ik heb een goede band op gebouwd met daniel. Ik mag zo lang blijfen als ik wil dus ik ben nog niet van plan om naar huis te gaan :)

Daniel en corbyn en  ik zijn samen aan het zwemmen in de zwembad buiten bij het huis. Nouja corbyn en daniel zijn in het water en ik lig op een opblaas bedje op het water te drijfen. Ik kijk onder mn zonnebril door  als ik de poort van de tuin open hoor gaan. Ik zie jonah naar binnen lopen met jack en nog een meisje... ik doe alsof ik niet door heb dat ze der zijn. Ze lopen naar binnen en 5minuten later komen ze weer naar buiten ze springen ook in het water. Door de golven in het water slaat mn bedje om ik laat een klein gilletje gaan. Ik kom boven water en kijk boos jack en zn vriendinnetje aan. Ik doe niet eens de moeite om naar ze toe ge gaan en zwem richting daniel en corbyn.

Als ik achter me kijk zie ik jack en zn vriendin klef doen. Ik rol met mn ogen. Daniel kijkt me met een grijs aan. "Begin dr a.u.b niet over" zeg ik als ik hem streng aan kijk.

Corbyn is inmiddels naar binnen gegaan om te gamen met zach en jonah. Daniel en ik zijn een wedstrijdje aan het doen wie het langst onder water kan blijfen.

We lachen veel met zn 2. Jack en gabbie hebben het zwembad ook al verlaten.

Daniel duwt me met mn rug tegen de zwembad rand. Hij duwt zich tegen me aan en legt zn lippen op die van mij. Ik ga mee in de zoen. Ik leg mn handen om zn nek. Hij zn handen op mn heupen. Hij vraagt toestemming door zachtjes op mn lip te bijten. Ik doe mn mond een stukje open. Zo staan we een tijdje. Daniel haalt zn lippen van de mijne. We kijken elkaar aleen aan in de ogen. Hij schuift met zn hand mn haar achter mn oor.
Precies op dat moment komt jack naar buiten lopen "de pizza is er" daniel en ik schikken op. Ik word zo rood als een tomaat. We klimmen uit het zwembad en gaan naar binnen.

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.


You (Finished) (Dutch Version)Där berättelser lever. Upptäck nu