8- Psikopat

1.1K 75 83
                                    

violettayla' ya ithaf edilmiştir tişikkirlir.

"Biraz zorla da olsa eve getirdiğin için teşekkür ederim"
"Teşekkürü farklı şekilde edebilirsin"
Yüzüne ciddimi die baktım.
"Herneyse" diyip kapyı açacakken...

Kapıları kilitlediğini fark ettim.
"Ne yapmaya çalışıyorsun" diyip rahat bir şekilde arkasına yaslanmış Araz'a döndüm. Omuzlarını silkip
"sadece yaptığım iyiliğin karşılığını almaya çalışıyorum"
" peşimi bırakmayan sendin ne karşılığından bahsediyorsun" bu rahat tavırları sinir kat sayımı arttırırken yüzüne yumruğumu geçirmemek için tırnaklarımı avuç içime batırıyordum.
"Çok kabasın" diyip kapıların kilidini açtı. Gülmemek için dudaklarını birbirine bastırmış duruyordu. Bir an önce insem iyi olur yoksa bu manyak yine kapıları kitleyebilir.
" görüşürüz "
" görüşeceğiz" arabadan inip her zaman ki gibi açık olan binanın kapısından girdim.


Duştan çıkıp üzerime rahat birşeyler geçirdikten sonra yatağıma uzanıp telefonuma gelen bildirimlere baktım. Bu gün yemek yerken mesaj atanı farketmemle gözlerimi devirdim. Kimdi ki bu ya. Mesajlara girip yazdığı mesaja cevap verdim.
-siz hariç hiç kız yok
-ne var bunda? Biraz bekledim cevap gelicek mi diye ama çevrimiçi olmadığını görünce, diğer bildirimlere bakmadan telefonumu kenara koyup kola almak için mutfağa gittim. İki bardak kolayı alıp salona annemin yanına gittim. Babam gelmemişti hâlâ. Ne kadar geç gelirse o kadar iyiydi. Çünkü evde olduğu zamanlarda kavga sesi bir türlü dinmiyordu. Ne kadar yanlarında durmak istemesem de bir yandan annemi yalnız bıraktığım için üzülüyordum. Annem üzüldüğünü bana belli etmek istemese bile tavırlarından anlaşıyordu.

Kolaları masaya koyup annemin yanına oturdum. Gözlerini kırpmadan dizisini izliyordu. Annemle iletişime geçmek istiyorsam reklam girene kadar beklemem gerekiyordu. Kolamdan büyük bir yudum alıp anneme sarıldım. Saçımdan öpüp kollarını etrafıma sardı. Gözlerimi kapatıp reklam girmesini bekledim. Eğer dizi sırasında konuşsaydım annemin ateş saçan gözleriyle karşılaşabilirdim. Sonunda reklam girince doğrulup
"Anne senin şu dizilerinden bıktım ya"
" ne varmış benim dizilerimde"
"Sıkıntı dizi değil ki sensin nefes aldırmıyon resmen dizi izlerken"
"Bırak sen benim dizilerimle uğraşmayı da nasıl gidiyor yeni okul onu söyle"
" iyi alışmaya çalışıyoruz işte"
"Hele bi bu okulda da disiplin cezası al gör bakalım o zaman ben seni nasıl okuldan alıp sabah akşam temizlik yaptırıcam" annemin bu tehtidi üzerine bırak disipline gitmeyi okuldan bile kaçmazdım, tabi yapacağına inansaydım.
"Annem canım benim sen ne zaman benim disipline gittiğimi duy.." kapının çalmasıyla cümlemi yarıda kesip kolamı masaya koyup kapıyı açmaya gittim. Kapının arkasından gelen homurtu sesi babamın yine ve yine sarhoş olduğunun belirtisiydi. Kapıyı açınca 'niye bu kadar geç açıyosunuz' gibi homurdanarak yatak odasına girdi. Hiçdeğilse bu gün tartışmayacaklardı ben tekrar salona annemin yanına gittim.

'Annecim canım benim ben yatmaya gidiyorum' diyip annemi öptüm dizisi başladığı için pek umursuyomuş gibi gözükmüyodu ama yinede belli belirsiz kafasını salladığını gördüm. Masanın üzerinde duran kolamı alıp odama gittim. Üzerime en sevdiğim ayıcıklı pijamalarımı giydikten sonra çalışma masamın üzerinde duran şarj aletimi alıp yatağa girdim. Yastığımı dikleştirip oturur pozisyonda yorganı üstüe çekip kolamı yudumladım, bir yandan da telefonumu komidinin üzerinden alıp gelen mesajlara baktım. Bikaç kişiden ve bu gün mesaj atan kaydetmediğim numaradan mesaj gelmişti yine. Profiline girip İSİMSİZ die kaydettim. Tekrar mesajlar kısmına girip cevap yazdım.
- Böyle devam edersen sana güzel şeyler olacak!
-anlamadım? Yazıp çıktım. Ben diğer mesajlara cevap verirken o tekrar yazmıştı. Meraklıymış gibi gözükmemek için hemen cevap vermedim. Biliyorum saçma bi takıntı ama napyim elimde değil. İki dakika geçtikten sonra mesajına baktım
-Boşver güzelim. Okuduğum mesaja sinirlenirken küfür etmemek için zor tuttum kendimi sen kim köpek ya bana güzelim dersin, tamam güzelim kabul ediyorum ama nerden senin güzelin oluyorum ya, hayır yani nerden geliyo bu cesaret. Niye tutuyosam kendimi be
-Ben nerden senin güzelin oluyorum (of ne çok küfür ettim ama(!))
Mesajı attıktan sonra önceki mesajları okudum o sırada çevrimiçi oldu, whatsapp tan çıkıp instagrama girdim. İsimsiz den mesaj gelince whatsappa girmeden durum çubuğundan baktım.
-Ben seni istediğimden beri. Bu neydi şimdi, ne demek ben istediğimden beri tanıyomuyum yani bunu yada omu sadece beni tanıyo, acaba okuldan mı, yada biri eşşek şakası yapıyo. Cevap vermeden telefonu şarja taktıktan sonra komidinin üzerine koyup uyumaya çalıştım.

PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin