♣13♣

3.7K 273 122
                                    

Eve kadar el ele yürüyen çift eve girip salona geçmişlerdir. İkisinin de üzerinde bir rahatlama vardı. Birbirlerine itiraf ettikleri şeyden sonra ikiside rahatlamıştı.

Koltuğa oturduktan sonra eline kumandayı alan Yoon Gi kanalları çevirmeye başladı o sıra Hoseok bacaklarına kafasını koydu ve Yoon Gi'ye bakmaya başladı . Bunu fark eden Yoon Gi'nin yüzü tekrar allanmaya geçti. Hoseok bunu fark edince elini Yoon Gi'nin yanağına koydu ve okşamaya başladı.

-Hyung, çok güzelsin.

Bunun üzerine Yoongi kızaran yanaklarının morardığını düşünmeye başladı.

-Kızardıkça da hem güzel hem de tatlı oluyorsun ve bu benim kalbime iyi gelmiyor.

Gülerek söylediği bu şey Yoon Gi'yi sevindirmişti. Kendisini güzel bulması hoşuna gitmişti.

-Sen de gülünce benim kalbim eriyor. Bu küçük kalbim senin muhteşem gülüşünü kaldıramıyor. Gülüşünü her gördüğümde kalbim o kadar hızlanıyor ki öleceğim sanıyorum.

Buna karşılık Hoseok Yoon Gi'nin yüzünde ki elini ensesine doğru götürdü ve Yoongi'nin kafasını aşağıya doğru çekti yüzlerinin arasında çok az bir fark kala durdu. Ve konuşmaya başladı;

-Eğer sen ölürsen, ben de ölürüm. Bu yüzden senin ölmemen gerekiyor birlikte yaşayacağız, sonsuza kadar.

Yoon Gi dediklerini dikkate alamamıştı çünkü konuşurken dudakları kendi dudaklarına değiyordu ve bu kendisine odaklanmasını engelliyordu.

Hoseok, o kalan arayı da kapatıp dudaklarını bugün ikinci defa tatmıştı Yoongi'nin.

Bir kaç buse daha kondurup diklendi ve Yoon Gi'yi kucağına çekerek oturttu. Gözlerini gözleriyle birleştirdi ve konuştu;

-Hyung  sanırım sana çok aşık oldum.

-Bende Hoseok, bende.

Tekrardan güldü Hoseok ve Yoon Gi, gözlerini Hoseok'un gülen dudaklarına indirdi. Cidden en güzel gülüş Hoseok'un gülüşüydü onun için.
Hoseok Yoon Gi'nin burnuna öpücük kondurdu. Sonra alnına sonra yanaklarına. Bütün yüzünü öptü. Doyamıyordu büyüğüne. Ardından Yoon Gi'yi kucağına alarak yatak odasına yöneldi.

                             Sabah                              

Gitme Hyung, beni burda yalnız başıma bırakma.
Gitme Yoon Gi, sen olmadan nefes alamam.
Gitme Sevgilim, sensiz yaşayamam.

Buddy | •SOPE• Where stories live. Discover now