Vem är hen?

7 0 0
                                    

Jag vaknade och kollade omkring mig. Varför var jag i sjukhuset? Jag kliade huvudet och kände en smärta och kollade sedan ner på armen...varför har jag gips då kom doktorn...
-hej Gabriella hur mår du?
- min Arm svider som fan?
- ja,eftersom du har brutit Armen
- hur har jag kunnat bryta armen?
-kommer du inte ihåg Gabriella?
- nej tyvärr?
- jo de var så att när du var påväg hem så skadades du av en buss den hade kört på din arm så din arm slog på bussen och du ramlade på marken och fick en hjärnskakning.
- ok? Hur kom jag hit?
- de var en pojke från din skola som hjälpte dig hit.
- doktor.....
-Mikael
- doktor Mikael var är mina föräldrar? Hur länge har jag varit hör? Vet du vad pojken heter?
- jo dina föräldrar de är på jobbet vi har pratat med dom och de är påväg hit och de sa att de kommer om ungefär 20 minuter Du har varit här i 3 dagar och dina föräldrar har varit här men de gick flr att de skulle jobba men vi måste också hålla koll på dig och se hur du mår. Ja den pojken som hjälpte dig heter Liam han har kommit hit varje dag och kollat hur du mår och sånt.

Doktorn gick ut ur rummet och då såg jag en snygg kille komma in i rummet och han sa hej de är jag som är Liam. Doktorn såg att vi började prata så han stängde dörren och gick. Jag tackade Liam för allting och gav honom en puss på kinden, han började le och jag desamma. Jag frågade vilken klass han går i han sa 9a och han frågade mig vilken klass jag går i och jag sa 9d

Liam har ljusblåa ögon,ljusbrunt hår inte så långt men han var stark, han är längre ön mig  och såååååå snygg, jag ville kyssa honom.

Liam satte sig bredvid mig och frågade om han kunde skriva sitt namn  på gipset och jag sa Aa och då satte han sig närmare och jag hörde hans djupa andetag så jag kollade på honom och han på mig sedan kysstes vi jag kände hur hans varma läpp mot m...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Liam satte sig bredvid mig och frågade om han kunde skriva sitt namn på gipset och jag sa Aa och då satte han sig närmare och jag hörde hans djupa andetag så jag kollade på honom och han på mig sedan kysstes vi jag kände hur hans varma läpp mot min och hur hans hand greppade min midja och efter bara några sekunder knackade de på dörren och vi fick en snabb reflex och slutade och de var mamma, hon kom in och var jätte förvirrad och förvånad .
-vem är han?
- mamma de är killen som rädda mitt liv!❤️
- tack så mycket...
- jag heter Liam
- tack Liam!❤️
- Mamma sa nu ska vi åka hem nu, men pappa kunde inte komma för att han jobbar och gick sedan ut ur rummet. Jag packade väskorna och gav Liam en kyss och utan att han såg så lämnade jag en lapp i hans ficka med mitt nr. Mamma undrade om vi var ihop eller om något var på gång oh jag sa jag vet inte kanske och hon blev glad❤️.
Nästa dag:
Satte jag på mig en svart kjol,vanliga vita skor och en hoodie. Jag cyklade till skolan och låste fast cykeln och såg Liam och sprang till honom och kramade honom.
- hur mår armen Gabriella?
-bra Liam men jag måste berätta en sak.
- vad är de Gabriella?
- Liam jag är typ... ehh..kär i dig.
- Gabriella jag är också de jag är kär i dig.
Jag såg hur allas ögon riktades mot mig och Liam jag såg hur Charlie kollade jätte argt på Liam och jag blev rädd och kramade Liam hårdare. Och tänkte varför är Charlie så arg och då slog de mig.

____________
Kap 2 vad tycker ni/ du?
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️👩‍💻👩‍💻👩‍💻👩‍💻👩‍💻👩‍💻👩‍💻👩‍💻👩‍💻👩‍💻👩‍💻

Gabriellas val?Where stories live. Discover now