Zoraki Evlilik 12 (DÜZENLENDİ)

15.3K 616 208
                                    

Eun mi'den devam
Ders boştu okulun bahçesine çıktım kıytı köşe bir yere gitmek istedim . Okulun ıssız bir yerine gittiğimde gördüğüm şeyle gözlerimden yaşlar aktı Jungkook ve bir kız öpüşüyorlardı .
O an kalbim bin parçaya ayrıldı ordan koşarak uzaklaştım arkamdan Jungkook'un sesini duydum bana yanlış anladığımı söylüyordu ama ben onları görmüştüm .

Ona sadece nefret ettiğimi söyledim ve tekrar koşmaya başladım ve bir ses duydum sonra gözlerim kapandı ama bilincim hâlâ açıktı .
Jungkook'un bağırdığını duyuyordum ama ne dediğini pek anlamıyordum sonra bilincimde kapandı artık ne görüyordum ne de duyuyordum .

Jungkook'tan devam
Eun mi'nin hemen yanına gittim kafasından kanlar akıyordu bir yandan bağırarak bir yandan kafasını tuttum ve " Lütfen beni bırakma aç gözlerini , sana dediklerim için beni affet hepsi kırgınlıkla söylenmiş sözlerdi . Seni seviyorum ufaklığım lütfen bırakma beni biz daha evleneceğiz iki çocuğumuz olacak biri kız diğeri erkek kız olan sana benzeyecek senin gibi güzel bir kızım olacak oğlumuz ise bana benzeyecek lütfen ufaklığım bırakma beni ben sensiz yaşayamam " dedim o sırada ambulans geldi ve sedye ile ambulans'ın içine girdiler bende içeri girdim ve Eun mi'nin elini tuttum ve hiç bırakmadım .

Yarım saat sonra ...
Hastaneye geldik hemen Eun mi'yi ameliyathaneye aldılar ailesini arayıp haber verdim .
Ailesi gelmişti herkes bir tarafta ağlıyordu .
" Herşey benim yüzümden eğer ben o kızın beni öpmesine izin vermeseydim şu an Eun mi hayatta olacaktı " dedim ve elimi cama geçirdim cam paramparça olmuştu kalbim gibi , hemşireler yanıma geldiler .
Beni bir odaya götürdüler ve elime dikiş attılar hiç birşey hissetmedim.
Dikiş bitince geri ameliyathanenin önüne döndüm Eun mi 'nin annesi ve babası birbirlerine sarılmış ve gülümsüyorlardı hemen yanlarına gittim .

" Ameliyathaneden çıktı mı? "
Annesi " Evet oğlum az önce doktor çıktı ve durumunun iyi olduğunu tedbir amaçlı 24 saat uyatacaklarmış " dedi kadına sımsıkı sarıldım o iyiydi beni bırakmamıştı .Yoğun bakıma almışlardı sadece 5 dk görüyordum bu bile yeterdi .
Odaya girdiğimde yüzü bembeyazdı dudakları kurumuştu Yanına ilerledim ve diz çöktüm elini tuttum ve dudaklarıma götürdüm ve uzun bir öpücük kondurdum .
Gözlerimden yaşlar süzüldü onu bu halde görmek istemiyordum .

" Benim ufaklığım böyle hareketsiz yatamaz ben şimdiden o bakmaya doyamadığım gözlerini özledim seni çok seviyorum meleğim lütfen beni affet " dedim o sırada hemşire geldi ve sürenin dolduğunu söyledi son bir kez Eun mi'ye baktım ve dışarı çıktım .

Eun mi'den devam

Karanlık bir yerdeydim her taraf karanlıktı hiç birşey göremiyordum sonra beyaz bir ışık gördüm oraya yöneldiğim zaman Jungkook'un sesini duydum ama ne dediğini anlamıyordum .
Oraya doğru yürüdüm ve tam ışığın olduğu yere geldim ve ışıktan geçtim .
Gözlerimi zorlukla açtım etrafa bakındığımda yanımdaki doktor ve hemşireleri gördüm .
" Noldu bana " dedim kısık bir sesle .
Doktor " Bir kaza geçirdiniz kendinizi nasıl hissediyorsunuz " dedi .
" İyiyim sadece biraz ağrım var " dedim .
Doktor " Bu çok normal hemşire hanım size ağrı kesici yapsın " dedi hemşire seruma birşey kattı galiba ağrı kesiciydi .
Doktor " Geçmiş olsun " dedi ve hemşireler ile gitti .

Aklıma olanlar birbir geldi ve gözlerimden yaşlar süzüldü bunu bana bize nasıl yapardı . Bu sefer onu gerçekten asla affetmeyecektim .

Merhaba arkadaşlar umarım beğenirsiniz .
Bölüm nasıldı ?
Sizce diğer bölüm neler olacak ?
Kendinize iyi bakın diğer bölüm görüşmek üzere ...
Sizi seviyorum 😍😍😍

Sınır : 20 vote 20 yorum

Zoraki Evlilik Jungkook (BTS ile hayal et serisi 1)//TAMAMLANDI(DÜZENLENDİ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin