Zoraki Evlilik 2 (DÜZENLENDİ)

27.5K 1K 957
                                    

Şu an çok şaşkındım  çünkü karşımda Jungkook vardı nasıl yani şimdi benim evleneceğim kişi Jungkook muydu gülsem mi ağlasam mı bilemedim  annem kolumdan dürttü kendime geldim kulağıma eğilip"Hoş geldiniz desene insanlara" dedi ben hemen "Hoş geldiniz"  dedim onlarda bana "Hoş bulduk " dediler ve içeriye gittiler.

Yemek masasına geçtik ben Jungkook'un karşısında oturuyordum .
Çok heyecanlıydım Jungkook'un babası bana bakıp " Jungkookla aynı okuldasınız hiç karşılaştınız mı? " dedi ben " Hayır hiç karşılaşmadık " dedim ve sessizce " Çevresindeki kızlardan beni görmüyordu  ki "  dedim ben kimse duymadı sanıyordum ama Jungkook duymuştu bana sırıtarak baktı ve"Birşey mi dedin ufaklık"dedi .

Ben hemen kafamı kaldırdım ne demişti bana ufaklık mı sadece ondan iki yaş küçüktüm birde duymuştu şu an çok utanmıştım .

" Hayır birşey demedim bu arada bana ufaklık deme senden sadece iki yaş küçüğüm " dedim o sırada jungkook'un annesi bana bakıp " Kızım çok güzelsin " dedi ben utanmıştım kafamı eğip" Teşekkür ederim efendim" dedim  .

Yemekler yenmiş ve ben istenmiştim babam beni verdi artık
Jungkookla nişanlıydım sevdiğim adamla evlenecektim iyiki diyordum  iyiki o kişi Jungkookmuş içimden hep bunu geçiriyordum .

Jungkook " Efendim lavabo nerde acaba "
Babam " Eun mi seni götürsün "
Ben önde Jungkook arkamda merdivenlerden çıktık  .
Lavobo'nun önüne gelince ona gösterdim  bana göz kırpıp içeri gitti ben şaşırmıştım bu duruma ben ve jungkook iki yıl nişanlı kalıp okulum bittiğinde evlenecektik .

Jungkook lavabo'dan çıkıp beni içeri çekti ve beni duvara yasladı ve beni şok edici sözler söyledi.
" Çok güzelsin ufaklık seni bunca sene nasıl farketmedim ama şimdi farkettim ve sen artık benimsin ufaklık hemde ömür boyu " dedi ve " Bu yaptığımdan asla pişman olmayacağım"dedi ve dudaklarıma yapıştı .

Merhaba arkadaşlar bu benim ilk hikayem umarım beğenerek okursunuz .
Yorum yaparsanız sevinirim düşüncelerinizi merak ediyorum.
Ve son olarak yazım yanlışım varsa özür diliyorum .
Diğer bölümde görüşmek üzere kendinize iyi bakın ...

Zoraki Evlilik Jungkook (BTS ile hayal et serisi 1)//TAMAMLANDI(DÜZENLENDİ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin