4. Barkerová je děvka!

27 0 0
                                    

Justinův pohled:

Seděl jsem ve třídě a bavil se s Henrym. Je to můj nejlepší kámoš.
Něčemu jsme se hrozně smáli, ale mě smích hned přešel, když jsem uviděl ji. Barkerovou. Je to ta největší píča. Já nikdy nemlátim holky. Teda až na Barkerovou. To je výjimka.
Včera jsem na ní byl dost hnusnej. Ale to jenom kvůli tomu, že poslouchala za těma dveřma. Kvůli tý krávě budu před celou školou za úplnýho vola. Ona slyšela že jsem na tom blbě se známkami a hrozí mi propadnutí. Ona to určitě všem vykecá. Mrcha jedna!!
Ale jsem na ni naštvanej i z jinejch důvodů...je to taková ta holka která má dokonalej život. Má milující rodinu, spousty kamarádů. Určitě v NY byla dost oblíbená...Má dobrý známky. Prostě má všechno! Hlavně má určitě normální rodinu. Né jako já..
Moje máma žije s Francisem. Je to můj nevlastní otec. Nenávidím ho!! Je příšernej puňtíčkář a navíc je s mámou jenom pro peníze.
A můj pravej táta? Toho jsem ani nepoznal. A ani ho nechci poznat. Žije někde v Evropě prej. Mámu jen vojel a odkopnul ji. Hnus.

Francis s mámou mají dvě děti. Jazmyn a Jaxona. Miluju je. Jenom mě štve že jsou moji nevlastní sourozenci. Ale i tak je miluju.
-
Proč na mě ta kráva Barkerová furt tak čumí? Šel jsem směrem k ní. Ona začala docela rychlým krokem odcházet. Šel jsem si na ní vylít zlost. Prostě potřebuju to! Mám problémy doma i ve škole. Navíc si o mě všichni myslí, že spím s každou kterou potkám. Což samozřejmě není pravda. S holkama si teď poslední dobou nic nezačínám. Nechci dopadnou jako minule,když mě moje bejvalka podvedla s mým bývalým nejlepším kámošem a já je u toho viděl. Bylo to nechutný. Ale myslím si že Barkerová je přesně taková jako moje ex. Děvka. Včera jí na záchodě prej ohnul Max. Max je jeden s mých dobrých kámošů. Já fakt nechápu že ta kráva Barkerová se vůbec nestydí. Je tady druhý den a už je z ní školní děvka. No fuj.

Barkerová utekla na záchody. Asi si myslí že když je na dveřích napsaný "womens" tak mě to zastaví. Haha. Musel jsem se nad svojí myšlenkou usmát.
Vešel jsem dovnitř. Ta děvka Barkerová seděla na zemi, opřená o stěnu a měla dlaně na obličeji.
"Čau děvko! Jak sis to včera užila s Maxem?" zeptal jsem se a měl chuť vyprsknout smíchy. Ale udržel jsem se.
Ona si dala dlaně pryč z bličeje a se strachem v očích na mě nechápavě pohlédla.
Měl jsem v tu chvíli takovou chuť ji praštit. Za to jak dělá že neví. Blbka jedna.
Koukal jsem na ni. Přemýšlela. Po chvíli se na mě se strachem podívala a rozklepaným hlasen řekla něco, co jsem opravdu nečekal.

Katy pohled:

Když jsem přišla do třídy viděla jsem Justina. Koukla jsem se na něj. On se rozešel směrem ke mě. Hrozně jsem se ho bála. Utekla jsem na záchody. On šel za mnou.
Pak se mě ptal jak jsem si to včera užila s Mxem. Vůbec jsem nechápala o čem mluví. Radči jsem mlčela. Pořád jsem nechápala proč se ke mě takhle Justin chová. Asi kvůli tomu včerejšku. Napadlo mě, že kdybych se mu omluvila, tak by mi to třeba odpustil a přestal by mě mlátit. Hrozně jsem se bála. Přemohla jsem strach a koukla se mu do jeho karamelových očí. Byli krásné. Ale plné zlosti a nenávisti.
Začala jsem: "J-Justine, já se moc omlouvám za ten včerejšek. Nechtěla jsem poslouchat..p-romiň." vykoktala jsem ze sebe se strachem. On se na mě celou dobu zamyšleně koukal a skenoval mě pohledem. A pak do mě kopnul a zařval: "Jsi jen děvka! Nic víc! A nějaký tvoje omluvy mi jsou updele! Jdi radči s někým šukat!"
Po těch slovech odešel. Ja tam seděla. Na zemi. Po tvářích mi stékaly slzy.
Jak jsem mohla být tak nivní a myslet si, že se mu omluvím a on to přijme. Jsem kráva. A taky mě mrzí, že si myslí jsem to s někým dělala na záchodech. Vždyť já ani nevím kdo to ten Max je.
Když zazvonilo musela jsem jít do třídy. Vešla jsem a viděla Justina jak se s někým baví a tváří se jak debil. Ale hezkej debil. Co to povídám?!
Sedla jsem si do lavice a čekala kdy na mě přiletí od někud zase nějaká nadávka. Ale naštěstí si mě nidko nevšímal.
Pak do třídy přišla uučitelka.
Teď jsem musela přežít nudnou chemii.
Učitelka nás začala rozdělovat do skupin. "Emily s Henrym, Olivie s Jamesem, Justin s Katy a Lisa s Lucasem...."
Cože?!!! Já s Justinem? To ne! Ne! On mě zabije!
Justin si přisedl ke mně do lavice. Tvářil se neutrálním pohledem. Na mě se ani nepodíval. Uff. Celou dobu se mnou vlastně nemluvil. Těšila jsem se až to skončí.
-
Po vyučování jsem si šla odnést věci do skříňky. Ale něco mě zarazilo. Měla jsem na ní nasprejované "Barkerová je děvka!" hned mi bylo jasný, kdo to psal. Justin. Mrzelo mě to. Proč mi říká že jsem děvka? Vůbec nic o mě neví.
___________________________

Je tu zase nový díl. Doufám ze se vam libi. napiste co comm co bych mohla vylepšit a nazory.💓
Annie <3

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 27, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

I'm sorry! :(Where stories live. Discover now