1. první den v nové škole

30 0 0
                                    

Přitáhl mě k sobě, hleděl mi do očí a špitl "miluju" ...pipíp pipíp! Pipíp!
Položila jsem budík a začala se pomalu probírat z krásného snu do reality. To snad ne! Prázdniny skončili a já nastupuji do nové školy v LA.
Abych vás trochu přivedla do obrazu..Jmenuji se Katy Barkerová. Je mi 15 let. S rodinou jsem od narození bydlela v New yourku. Milovala jsem to tam, ale museli jsme se odstěhovat do Los Angeles, kvůli tatovi práci.
Moji rodiče Ava Barkerová a Robert Barker, jsou ti nejlepší rodiče na celém světě. Miluju je, ale jedna věc mi na nich vadí.. Nechtějí mi říct nic o mém bratrovi. Vím jenom to, že ve 14 začal fetovat, kouřit a odstěhoval se. Nevím kam. Myslím ze to ani rodiče neví. Jednou bych ho chtěla poznat. Jo vím ,ze fetoval,ale i tak, je to můj bratr. Mimo něj žádné sourozence nemám. A to mě štve. Hrozně bych chtěla staršího bráchu, který mě ochrání a bude tu pro mě. Ale už jsem si zvykla. Dá se říct , že jsem šťastná.
Jenom se fakt bojím té nové školy. V NY jsem měla spouty kamarádů a všechny jsem je teď ztratila.
__________________

Ráno, když se mi konečně podařilo vykopat se z postele, tak jsem šla do koupelny. Udělala si hygienu, trochu se namalovala a šla se obléknout.
Vzala jsem si džíny, triko a na to hodila černou bundičku. Pak jsem si přes rameno přihodila kabelku a bylo to. Vlasy jsem si nechala rozpuštěné.
-
Náš nový dům v LA je opavdu nádherný. Hlavně hrozně veliký, mám dokonce i vlastní koupelnu. Což je super, protože se o ní s nikým nemusím dělit.
-
Když jsem přišla dolů do kuchyně našla jsem na stole vzkaz. Vzala jsem ho do ruky a přečetla ho:
"ahoj Kat. S tátou jsme museli brzo do práce, snídani máš připravenou na stole. Užij si první školní den.
Mamka" <3
No super. Takže musim jet autobusem. Myslela jsem totiž, že mě máma do školy hodí autem.
-
Když jsem nastoupila do autobusu,nikde nebylo volno. Šla jsem  k jedné holce. Vypadala sympaticky. "Ahoj, můžu?" zeptala jsem se mile. "Ahoj, jasně." odpověděla a usmála se. Já si sedla vedle ní. Za chvíli jsme dojeli ke škole. Vystoupila jsem. Ta holka vystoupila taky a zdálo se mi že jde taky směrem ke škole. A ano šla.
Řekla jsem si že by mi to tu mohla ukázat a provést mě tu.
Přišla jsem za ní a řekla: "ahoj. Jsem tu nová. Mohla bys si mi to tu všechno ukázat?" Ona se mile usmála: "Jo klidně. Tak pojď."
"Jo a jmenuju se Katy." představila jsem se. Ona mi odpověděla: "Já jsem Elli. Ráda te poznávám." "Já tebe taky." usmála jsem se.
-
Když mi všechno ukázala, tak jsme si sedli na školní chodbě na lavičku a povídali si. "Od kud jste se vlastně přestěhovali?" zeptala se. "Z New yourku." Elli se na mě nechápavě koukla a po chvíli ticha pronesla: "Vždyť New yourk je úplně úžasný město. Proč jste se od tamtud přestěhovali? Teda jestli to není neco osobniho." "Kvůli tátově práci. Jinak bych se od tam tud nehla ani na krok. Milovala jsem to tam." zasmala jsem se. Ell přikývla a pak už jsme šli do třídy. Jsem s Ell ve třídě, což je super. Je to hrozně fajn holka. I když jí vlastně moc ještě neznám.
-
Když zazvonilo vešla do třídy učitelka. Na pohled nevypadala zrovna sympaticky..ale kdo ví, třeba bude hodná.
Učitelka mě a ještě jednu holku vyzvala ať jdeme před tabuli se představit. Jak jsem pochopila tak ta holka byla taky nová.
Učitelka pobídla dívku stojící vedle mě ať se představí jako první. Ona začala: "Takže jmenuji se Kiera Hewitt. Je mi 15 let. Přestěhovali jsme se sem ze San Diega.." kdyz Kiera nevěděla co dál říct , tak ji učitelka přerušila v přemýšlení: "Dobrá. Děkuji.To by stačilo. Teď ty." a ukázala na mě. Začala jsem: "Jmenuju se Katy Barkerová. Jsem z New yourku. Je mi 15." učitelka přikývla a pronesla: "Moc nás těší dámy. Doufám že se vám u nás na škole bude líbit. Po vyučování si přijďte ke mě pro učebnice." a poslala nás sednout.
Všichni na mě tak divně koukali, teda kromě Ell a Kiery.
Byl tam jeden kluk kterej mi byl už od začátku protivnej. Pořád na mě čuměl a smál se. Zeptala jsem se Ell : "Co je to za debila?"
"Justin Bieber."odpověděla mi s úšklebkem a protočila oči nahoru. "Co je zač?" vyzvídala jsem ji. "Je to namachrovanej frajírek, kterej ma velký ego." odpověděla. Dál už jsem nevyzvídala, protože mi bylo jasný co je zač. Někoho podobného jsme měli na škole NY. Namachrovanej debil ,kterej má ego až do stropu. S ním nechci mít nic společnýho..
-
Po vyučování jsme si šli já a Kiera pro ty učebnice, jak nám řekla ucitelka.
S Kierou si docela rozumím. Je fajn. Máme dost společného.
-
Před školou jsem se rozloučila s Kierou a šla směr autobusová zastávka. "No to snad ne!" autobus mi jede až za 45 minut! To tady mám jako tvrdnout!? Pitomý učebnice, kdyby jsem se tam pro ně nezastavovala,tak by mi neujel autobus a teď bych mohla být už dávno doma.

_____________________

Tak jo, tohle by byla 1. kapitola. Doufám že se líbí. 💘Do comm mi můžete napsat názor a co bych třeba mohla zlepšit a taak. 
Zatím ahoj❤
vaše Annie

I'm sorry! :(Where stories live. Discover now