Del 13

134 5 0
                                    

Det kom några änglar runt om oss."Devin" sa jag tyst. Han stod blixt still och bara tittade på mig. "Du har förändrats" sa han högt. Han tid kvar och tittade mig i ögonen. Plötsligt kom en av änglarna fram. "Devin, du är här på grund av att du har valts till att bli en ängel. Maya ska visa dig runt. Men du har fått svarta vingar för att du är ingen snäll person. När du visat mod och omtänksam het mot alla så får du vita vingar". Jag stod blixt stilla. Jag började tänka tillbaka på vad som hade hänt med mormor och Devin. Jag räknade bort Kira. "Är allt klart?" Sa en rös. "Va" sa jag. Men jag bara nickade. "Bra" sa han. "Kom" sa jag. Jag hade lärt mig flyga. Jag flög till slottet. När jag kom närmre hörde jag skrik. "Hjälp" skrek personer. Jag flög fort dit. Jag var inte så långt ifrån när jag såg demoner flyga ut från slottet. Jag såg hur de hade påsar under sig. Devin var bakom mig och såg det också. Jag flög närmre och kollade läget. Allt var tyst. Inte en ända fanns kvar.

~Devin's perspektiv~

Jag hade ingen aning om att Maya var här. Hon hade förändrats så mycket. Vi var inne i slottet men ingen var där. Jag var rädd.

Jag flög inte så bra men det gick. Jag följde med Maya upp till tornet. "Vänta här" sa hon och gick in. Jag

Stod kvar i dörröppningen och smyg tittade. Maya bar upp ett barn. Jag gick in. "Vem är det

?" Frågade jag. "Jag sa ju att du inte fick gå in". Hon drog en djup suck. "Det är drottningens barn". Jag tittade på henne. "Men jag trodde du var drottningen" sa jag. "Nä jag leder arméerna" sa hon och suckade. Hon bar ner barnet till matsalen. Några andra änglar hade kommit och kom fram till oss. "Vad är det som har hänt?" Frågade de. "De ha

varit demoner här. De tog drottningen". De såg liv rädda ut. Jag hörde ett konstigt ljud. Sen ett till."Akta" skrek jag.

AngelsWhere stories live. Discover now