Del 2

195 12 1
                                    

~Måndag Morgon~

Fan tänkte jag när jag vaknade. Det var skola idag.
Jag gick upp tog på mig mina Hollister byxor och ett linne. Jag struntade i att äta frukost som jag alltid gör. Jag gick in och tittade mig i spegeln.
En tår föll ner för min kind. Det var en vecka sen min mormor dog. Jag saknade henne så mycket. Jag tittade på min spegelbild.
"Fan vad ful du är", sa jag till spegelbilden. Jag stirrade in i spegeln tills jag blev irriterad. Jag satte mig på toalettlocket och började tänka på min mormor. Alla minnena från henne.
Jag kände hur ångesten efter henne ökade, jag reste mig upp och kunde inte kontrollera det. Jag slog sönder spegeln. Mer än tusen glasbitar föll ner på golvet.
"Fan" sa jag tyst för mig själv. Min mamma var inte hemma så jag lämnade huset och gick till skolan. Jag låste försiktigt upp mitt skåp i korridoren.
Alla andra hade gått. Jag tog mina böcker och gick mot lektionen. Jag ville verkligen inte vara på lektionen.
Jag öppnade dörren och gick in och satte mig på min plats.
Allas blickar vände sig mot mig och många skrattade.
Jag satt som vanligt och tittade ut genom fönstret. Alla lärare hade tappat hoppet för mig. Plötsligt lite längre bort ser jag en person.
Personen hade isblå ögon och svart glansigt hår.
Jag tittade mot hennes håll. Helt plötsligt var hon borta.
Men mitt i allt får jag en lapp. " Haha freak!" Stod det på den.
Jag såg hur Kira började skratta när jag läste. Alla i min klass tyckte jag var konstig eller ful. Jag vänder mig om och tittade där den där tjejen stod.

AngelsWhere stories live. Discover now