2

847 13 3
                                    

Kaylen

Další den stejný jako ty předchozí,ráno vztahu kolem 6:00,dojdu do naší malé, skromné kuchyňky a začnu připravovat snídani pro mou rodinu.

Další den stejný jako ty předchozí,ráno vztahu kolem 6:00,dojdu do naší malé, skromné kuchyňky a začnu připravovat snídani pro mou rodinu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Když už mám vše hotové přijde mamka ,,Dobré ráno Kaylen"
,,Ahoj mami"sedli sme si ke stolu a začali snídat.,,Kay,víš přemýšlela jsem a napadlo mě že by se si mohla najít práci,aby to nebylo pořád jenom na tobě",,Ale mami to nemusíš,vždyť víš že to pro vás dělám moc ráda a hlavně seš nemocná,chodíš do nemocnice, nedopustím aby se ti něco stalo já to zvládnu mami,neboj"Tak dobře zlatíčko,ale nechci aby ti něco bránilo dělat to co chceš",,Mami dělám to pro vás moc ráda a chci",,Dobře"mamka se zvedla a šla mě obejmout.Ano říkala sem pravdu,dělám to pro ně ráda,někoho by to ,otravovalo,ale já chci pomoct,už mám jen mámu a jednu sestru.Ani nevím co bych dala za to že by sem měla úplnou rodinu.Táta, máma, sestra a já.Z mého snění mě vyrušila mamka,,Kay,mohla by si dojít vzbudit Lauren,prosím ?",,Jo mami"
Zvedla jsem se a šla vzbudit malou Lau,když jsme došla k jejím dveřím,slyšela jsem takový divný zvuky.Otevřela jsem dveře do jejího malého pokojíčku  

Otevřela jsem dveře do jejího malého pokojíčku  

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

a viděla Lau jak něco vyrábí.Přešla jsem k ní a zeptala se,, Dobré ráno Lau,copak děláš ?",,Doblé láno,vylábím dálek plo maminku,bude mít nalozeniny"Zlatíčko,ale maminka bude mít narozeniny až za dlouho a mohli jsme to udělat spolu",,Ale já sem chtěla mamince udělat ladost",,Dobře Lau,tak se pojď teď napapat a půjdem do školky jo?",,Dobže"Šla jsem zpátky do kuchyně a nachystala jídlo i pro malou.
Po hodině

,,Lau pojď nebo to nestihneme",,Už jdu sestličko",,Tak ahoj mami dneska mám směnu až do večera,tak jestli bys došla pro Lau?",,Jo dojdu,tak ahoj zlatíčka"Došli jsme do školky a Lau se začala přezouvat,,Lau dneska pro tebe přijde mamka,tak buď hodná a nezlob potom mamku jo?",,Dobže",,Tak ahoj Lau",,Ahoj"
Hned potom jsem rychle jela do práce.Ano mám řidičák a auto zatím jen chvíli.
Když jsem přišla do práce,hned mě přivítala Mel,moje nejlepší kámoška už od dětství.Ano pracujeme spolu.,,Ahoj Mel",,Ahoj Kay",,Dneska tu sem s tebou až do zavíračky",,Jakto?",, Nějaký ten přesčas se hodí",,S mamkou se to horší ?",,Jo je to horší ale dá se to zvládnout",, Dobře"
Po 6 hodinách

Live with JBWhere stories live. Discover now