Oznámení

8 0 0
                                    

Už jste někdy byly v undertalu na párty ne tak vám to ukážu.v MTT je párty! Zakřičel Frisk. To je super. Zvolal Asriel. Jo paráda. Řekla Chara s nechutí.
Neptejte se mě jak se tam objevili Asriel s Charou ňák si to domyslet .
Ale nevím jestli jste na to dost starý. Bála se Toriel. Neboj se my se o sebe dokážeme už postarat. Ujistil ji Asriel. No dobrá ale půjdu s vámi. Ty bys tam šla i tak. Řekla Chara, v tom se Toriel na Charu tak divně podívala že Chara řekla: už mlčim! A kdo všechno tam bude? Zeptal se Frisk. No monstra a lidé. Tak to bude super párty. Zakřičel Asriel. He jo to bude. Řekla pozvolna Chara. Takže to znamená že tam bude Sans. Řekl Frisk tak trochu zle. A v tu ránu Chara vyskočila z gauča a začala řvát, CO NE! JEN TO NE! A Chara si vzpoměla na jednu docela dost trapnou vzpomínku. Bylo to zrovna když stanovaly a asi v jednu hodinu šli spát Frisk,Asriel,Chara,Undyne, a Sens, Zrovna šli do svých stanů, a jak Chara byla ospalá tak si nevšimla že jde Sansovy do stanu, a sans si toho taky nevšimnul takže spolu spali a když vstaly tak si všimli že spí spolu a tak začali strašně řvát a když přišel Frisk s Toriel tak si všimli že spolu spí a tak si Frisk myslel že spolu chodí.
Ale teď zpátky do přítomnosti.
Takže jak to Chara dořvala tak se trochu i začervenala. A Asriel vůbec nechápal o co se jedná a řek: o co tu de a Frisk řek: povím ti to jindy.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 21, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Undertale partyWhere stories live. Discover now