Death Note

67 8 3
                                    

Başlama Tarihi: 4 Ekim 2006

Bitiş Tarihi: 27 Haziran 2007

Yıl olmuş 2019 hala death note izlemeyen var mı? 

Var.

Lise son sınıf öğrencisi olan aynı zamanda Japonya'nın en zekisi, yeteneklisi, hamaratı olan Light, yaşadığı dünyadan hiç memnun değil. Dünyadaki suç oranları, adalet sistemi çocuğu bıktırmış 

(valla bende eğitim sisteminden bıktım but elimden bir şey gelmiyor).

Light efendi, bir gün sınıfında -ay sonunu nasıl getireceğini düşünürken- gökten bir defterin düştüğünü fark eder. Okul çıkışında defterin düştüğü yere gidip defteri alır. İncelemeye başlar ve -'çok komik amk kelleri'- demez dese zaten biz şok Japonya BİM ama bizim bakkal hala bakkal.

"Bu deftere ismi yazılan ölecektir"

Defteri alıp evine döner (olsa da yesek). Sen hem adalet adalet diye dolaş hem de hırsızlık yap e mi? Evde haberleri izlerken bir adamın anaokulundaki öğretmeni ve öğrencileri rehin aldığını görür. -'Şimdi görürsün ananın 48 kişilik porselen yemek takımını'- edasıyla defteri çıkarır ve adamın ismini yazar. Adam 40 saniye sonra ölür. 

Biz şok Light BİM Polis amcalar Migros ama bizim bakkal hala bakkal (amcacığım büyüt şu dükkanı sen de rahatla biz de).

Bizim Light namı diğer Adalet the killer, -'suçlular, şimdi kırdım ananızın 5 kavanoz bal 100 TL kampanyasından aldığı nokia 3310'unu'- diyerek suçluların alayını deftere yazar. Bizimkiler boş durur mu? Taktılar manyak dedektif L'i peşine.

Anime ÖnerileriWhere stories live. Discover now