O pár měsíců později <3

204 11 3
                                    

Z pohledu Rii-

Ty fialové květiny dejte támhle do toho rohu. "Dneska musí být všechno perfektní"

"Ano lásko bude a hlavně budeme šťastný" "Venku stojí miliony belieberek. spousta z nich má transparenty s né moc povzbudivým textem." "Co tam je napsaného ? " "We want Jelena. Rio Die bitch die" "Někdy se za své beliebers vážně stydím. V podstatě to nejsou beliebers."

"Rio šup už na tebe čekáme. Ty šaty se samy neoblíknou. Justine ty by ses měl jít taky připravit. Už na tebe čekají" -ozvalo se z pozarohu.

"Už běžím Catrin"- Dala jsem jen letmou pusu Justinovi a šla se převlíc.

*V maskérně*

"Rio užij si to! Tohle je tvůj den! Justin e báječnej kluk. Bude se k tobě chovat jak k princezně jestli se ty budeš k němu chovat jak k princovi. Budete dokonalý pár a teď se uklidni a jdeme tě vyparádit" - řekl Mama Jane, když už Cathrin táhli, k jejím dokonalým šatům s vlečkou dlouhou tak 3 metry.

"Děkuju! Máš pravdu tohle je můj den. Let´s go ! "

Z pohledu Justina-

Vážně se už těsím až jí uvidím. Vyšel jsem na balkón z Paláce a začal mluvit k belieberkám a hrnuli se mi slzy do očí když jsem viděl transparenty s textem Heartbreaker 2.0 comming soon.

"Děkuju moc, že jste vy mý pravý beliebers přišli. Chci vám moc poděkovat a také chci poděkovat těm, kteří dneska přišli s transparenty tipu We hate Ria. Chci vám poděkovat, protože až do teď jsem si myslel, že beliebers jsou moje pravá rodina. A ano jsou jenom ty co mě podporují, protože o ty co nemají rádi moje druhé já nejsou beliebers. "- zalezl jsem se slzami v očích zpět do paláce a šel jsem si obléct oblek a celkově se připravit. Ale v tom mě zastavil Alfredo

"Kámo si fakt frajer. Užij si svatbu. Dneska je to jenom o vás dvou"

"Díky bro, už musím jít promiň."

V tom zazněli první tóny a já věděl, že už je čas. Sešel jsem dolů a podíval se na Riu. Byla nádherná. Měla bílé "nadýchané" (nevim jak bych to řekla vyjadřuju se jak nevim co :D ) krásné šaty s vlečkou. Horní část byla udělaná jako korzet. Byla posetá diamanty. A zbytek byl z hedvábý. Jako první jsem si ale vŠiml Riina nádherného úsměvu. Vlasy měla zapletené do velkého drdolu a na hlavě závoj. Vypadala jako z pohádky. Podal jsem jí ruku a šli jsme společně po červeném koberci posetý rudými růžemi. Celý obřad jsem nemohl z Rii sputit oči do té doby než se mě zeptali.

"Berete si zde přítomnou Riu Teass?"

"Ano"

"Rio berete si zde přítomného Justina Biebera?"

"Ano" Pak už jsem jenom cítil její rty na těch mých.

"Prohlašuji vás právoplatnými manželi."

Vzal jsem Riu do nŕučí a vynesl jsem jí před palác. Všichni začali tleskat.

Doufám že nám to dlouho vydrží.

Takže tohle konec této story. Děkuju vám moc. Až na některé chvíle jste byly užasní. Začnu asi psát novou story tak dejte follow na můj účet :) tu story vám pak se můžu dát.

Byla bych ráda, kdyby jste to nějak okomentovali- Dojmy názor.. chtěla bych vědět :)

děkuju moc. Hezký večer. :) FB- Teruše Strnadová

Justin and Ria &lt;3 story czWhere stories live. Discover now