Rozzlobený ... ?

260 11 2
                                    

Ze začátku se vám chci strašně omluvit, že jsem vás nechala asi 2  měsíce čekat. Je mi jasné, že jsem tím hodně z vás stratila.. Chci vám to nějak vynahradit takže budu dělat věnované story a budu se snažit přidávat aspoň 2 kapitoly za týden.

Z pohledu RII-

Věděla jsem že má dneska vážně špatný den.. Hrozně ho mrzí, že už ho vydírají v podstatě skoro všichni. Vůbec si nechce představit jak za ním příjde další den Scooter tentokrát i s Uscherem a pořádně mu vynadají. Justin z toho bude zase rozhozený a nebude vědět co dělat.. Prostě jsem se rozhodla, že s klukem, kterého nejvíc na světě miluju dneska večer s ním o to přijdu. Je to ten pravý.. Miluju ho nade vše..

Z pohledu Justina-

Jsem z toho špatný.. Vůbec nechi přemýšlet na zítra jak sem vtrhne Scooter.. Podle mě to Ria poznala... Nejhorš je, že si Scooter myslí, že za všechny moje skandáli může Ria. A pořád mi cpe Selenu. Mám jí moc rád ale už po druhé když jsem potkal Riu s ní být prostě nechci. Jenže to on asi nepochopí.. Chci si dneska s Riou udělat krásný večer. Vyšel jsem nahoru a uviděl jsem Riu jak stele postel. A vím jak vždycky se smála, když ustlala a já se rozeběhl a skočil jí do těch ustlaných peřin <3.  Ria se nejdřív podívala tak zlověstně ale pak ze taky začala smát. Lehla jsi ke mě a pak jsme se šli oba vykoupat a  "usnuli" jsme.

Další den>

Pořád z pohledu Justina-

Ráno jsme se zbudili tak nějak současně a netrvalo dlouho a zazvonil zvonek. Oba jsme se na sebe podívali ale Ria zavelela a šla otevřít. A koho tam nevidí.. Justinův "MILOVÁNÝ" hádejte kdo..

..

..

..

..

..

..

jste mysleli Scooter a Uscher co ale nene.

Justinův milovaný Soused. A mezitím co Justin scházel schody jen viděl jak na jeho lásku řve.

"ŘEKNI LASKAVĚ TOMU SVÝMU ZASRANÝMU SWAG BOYFRIENDOVI AŤ KDYŽ JE TAK BOHATEJ AŤ SI KOUPÍ STĚNY PŘES KTERÝ TO VAŠE NOČNÍ PRCÁNÍ NENÍ SLYŠET." ale to už si Justin nenechal líbit. Seběhl schody a začal na něj řvát.

"tobě není nic do našeho vztahu. Do mých prachů ti taky nic neni tak jsi jdi za tou svojí tlustou vochechulí s kterou když se chceš vyspat tak než se vzleče trvá půl století. A ještě jedno nekoupím si protizvukové stěny koupim si ty nejhlasitější repráky a budu ti je každej večer pouštět pod okny aby si na nás nikdy nezapoměl Sbohem" pak jsem jenom zabouch mu dveře před nosem.

Pojď Rij, nebudeme si kazit ráno takovým pitomcem jako je soused.

Večer- z pohledu Rii

Bylo to zvláštní ale nikdo za Justinem aby mu vynadal nepřišel.. Když si šly lehnout tak přišla smska od Scootra pro Riu.

Ahoj Rio,

mám pro tebe malé překvapení. A pro Justina taky. Ale dámy mají přednost. Koupil jsem ti výlet na výkend do Paříže. Pojedete společně s MILEY <3 Hezký zbytek večera SCOT mám pro Justina nové náměty na písníčky tak aby ses tu nenudila. <3 a kvůli tomu incidentu s policistou se nezlobím ten policista je prohlášenej vyděrač tomu nemůžeme nic věřit

a v tom se justin zbudil. Kdo ti píše v 22:30 ale Scooter koupil nám s Miley výlet na výkend do paříže. Má pro tebe prý náměty na nové songy. "Jojo už se mi zmiňoval o písničce Heartbreaker :D " "Jojo bude to fajn"

Sorry, že ta story je o ničem ale potřebovala jsem někam dát RIu :D mám už napsanou další story. Ale ta bude pro někoho věnovaná. Tákže beru jména z komentu <3 a další čas přidám až tu bude aspoň 10 vote a 5 komentů jinak s psaním touhle story KONČÍÍM. jeden z hlavních důvodů že to sice čte dost lidí ale jste neaktivní. takže se uvidí...

Justin and Ria &lt;3 story czWhere stories live. Discover now