že by byla Ria jeho kráska?

574 23 0
                                    

2 .Kapitola

Z pohledu Justina-

Ráno se mi nečhtělo vstávat ale nakonec mě k tomu Kenny donutil tím, že mě schodil z postele.. Jen co jsem vyšel ven už na mě Paparazzi mířili fotoaparátama. Ale řekl jsem si, že dnešek si užiju a budu dělat jen co chci a to je potkávat své belieberes.Po dlouhém dopoledni jsem šel na moje oblíbené místo o kterém nikdo neví chtěl jsem si chvilku odpočinout.

Z pohledu Rii- 

Ráno jsem vstala úplně v pohodě ale pořád mi vrtalo hlavou dvě jména Daniel a ten Jusin Bieber. Pořád jsem pátrala v mých myšlenkách kdo by to tak mohl být. Oblíkla jsem si džínové kraťasy volné tričko a růžové vansky pozdravila jsem mamku a šla jsem do Školy. Sedla jsem si na své místo a čekala na Daniela. Chtěla jsem se ho zeptat kdo je ten Bieber ale nepřišel. Když už jsem si řikala, že nepříjde rozrazili se dveře a koho nevidím. Daniela. Měl na sobě černé kalhoty s červenými zipy. Červené Supry zlatý řetěz na krku a černé Raybany na obličeji. Zaplul do lavice a nic neříkal.

Po pár minutách jsem dokázala ze sebe vydat hlásku a zeptala jsem se ho kdo je Justin Bieber

Daniel: Je to ten nejdokonalejší člověk, můj vzor nejlepší zpěvák.. Klidně bych pro něj umřel.

CRRRRRRR... zazvonilo a všichni se přesouvali do svých tříd.

V tom mi to došlo. Pro to ty brýle. Pro to ten pozdní příchod. Pro to sedí sám. Pro to je tak zamlklý. Už jsem to pochopila Nemá tu nikoho, všichni ho šikanují, protože má svého vzora. Konečně už odbila poslední hodina a mohli jsme jít domů. Rozhodla jsem si dojít pro zmrzlinu. A potom jsem šla domů. Jenže chybička se vloudila. chtěla jsem si zkráti cestu a zabl)soudila jsem vyšla jsem kopec a sedla si pod Magnólii a začala jsem hlasitě brečet. V tom jsem slyšela kroky a povzdych přímo za mnou. 

Tak jak Líbí ?snažim se :D promiňte mi za gramatický chyby :) komenty a votes potěší Myslím, že to pro dnešek stačí a zítra jestli mi zbyde čas napíšu dalši dvě části :) Budu se snažit to psát po dvouch ale uvidíme jestli to aspoň někdo bude číst děkuju  :3

Justin and Ria <3 story czWhere stories live. Discover now