Nieuws

3.8K 67 18
                                    

Hoi ik ben Stella ben 16 jaar en woon in Nederland in de plaats Zwolle. Ik heb lang donderblond haar en er zit een klein beetje een slag in. Ik heb geen vriendje. Ik heb geen broertjes en zusjes, mijn ouders zijn niet geschreiden en mijn beste vriendin is Tessa. Ben fan van One Direction niet heel erg maar wel het meest van Niall, Tessa vind Harry helemaal geweldig. Zo we zijn niet heel rijk maar ook niet arm. Zo dat is het wel een beetje over mij.

P.O.V Stella

Ik loop de school uit als de bel gaat, samen met Tessa. We fietsen samen naar huis, als we bij de splitsing zijn waar Tessa rechtdoor gaat en ik rechtaf zeggen we elkaar gedag. Als ik thuis ben staat er een vrachtwagen voor de deur. Ik loop naar binnen en de man loopt net weg. Ik vraag 'wie is dat' terwijl ik mijn tas weg zet. 'Kom je even zitten' zegt me moeder. Ik ga zitten en kijk ze aan. 'We gaan verhuizen' zegt mijn moeder. Ik schrik en vraag 'waarnaar' 'Naar Engeland' zegt me vader. 'ENGELAND' roep ik en spring op. Ik ben boos en ga toch weer zitten. Mijn vader zegt 'ik heb daar beter werk heeft gevonden'

Ik ben boos en ren zo snel als ik kan naar boven en huil op mijn bed. Als ik uitgehuild ben bel ik Tessa. 'Hoi Tessa' zeg ik verdrietig. 'Hoi, wat is er Stell?' 'We gaan verhuizen naar Engeland' 'Wat' roept Tessa 'ik kom er zo snel mogelijk aan' En ze hangt op.

____________________________________________________________________

Hopelijk vinden jullie het leuk. Ik schrijf zo snel mogelijk verder.

groetjes xLiesx

One Direction Love (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu