Naar concert

1.7K 29 1
                                    

Dit is even snel een klein hoofdstukje er tussen door want ik heb morgen minder tijd want we gaan naar mijn nichtje toe. Maar ik hoop dat jullie dat niet erg vinden. 

xliesx

___________________________________________

Als Tessa en ik zijn net aangekomen bij het gebouw, gaan we in de rij staan. Als we ongeveer op de helft staan beginnen Tessa en ik te kletsen. Dan vraag ik aan haar 'Vind jij Harry leuk?' Ze begint te blozen en zegt 'Misschien...' 'Ja dus, ik ken je Tessa je vind hem leuk' 'Dan zegt Tessa snel 'Maar met jou en Nial dan?' 'Weet ik niet precies we hebben wel gezoent, geven elkaar ook kusjes op de mond en we vinden elkaar echt leuk maar weet niet of ik zijn vriendin al ben want dat heeft hij nog niet gevraagt' 'Oke, maar jullie zijn wel echt heel schattig samen' 'Dankje Tessa' En ik begin te blozen. Als we aan de beurt zijn geven we onze kaartjes en lopen naar binnen. Als we op onze plaatsen zitten wachten we tot het begint. De plaatsen naast ons zit nog niemand dan zien ik opeens Ruby en Lucy lopen en ze gaan naast ons zitten. 'Hoi' zeg ik 'Hoi' zeggen ze te gelijke tijd. Ik stoot Tessa aan want die zit naar het podium te kijken. 'Tessa, Ruby en Lucy zitten naast ons.' 'Wie wat waar, wat is er Stella, Sorry hoorde je niet' 'Ruby en Lucy zitten naast ons. 'Hoi' zegt Tessa. 'Hoi' zegt Lucy, 'Hoi' zegt Ruby. Ik vraag ' Hebben jullie ook de kaartjes gekregen?' 'Ja, we hadden ze van Niall gekregen en hij zei dat het wel gezellig voor jou was en dat jij misschien ook iemand mee neemt' antwoord Ruby  'O oke en mogen jullie hier na ook nog backstage komen?' 'Ja, wij mogen ook nog na de show komen en jullie?' Antwoord Lucy. 'Ja wij mogen ook nog komen na de show' Dan gaan de lichten uit. 

__________________________________________

Ik hoop dat jullie het korte stukje leuk vinden, ik schrijf morgen verder maar misschien komt dat stukje er later op want dan is het nog niet af. 

xliesx

One Direction Love (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu