Çileden çıkan Kıvırcık.

22.8K 272 6
                                    

-Kıvırcık bembeyaz olmuş ve suyun altında yüzen dağılmış bukleleri dudakları mosmor olmuş elleri bağladığım yerler aynı şekilde neden kıpırdamıyor?
Hemen yanına çöküp musluğu kapatıyorum  ve başını suyun üzerine çıkarıyorum aynı an'da ellerini çözmeye çalışıyorum buz gibi olmuş. Sonunda küvetten çıkarıp yere yatırıyor hareketsiz bedeni daha fazla telaşlandırırken nefes almaması tüm dünyamı karartıyor.

K:Kıvırcık hadi bak afedersin

-Başını geriye kaldırıp suni teneffüs yapmaya başlıyorum yaklaşık 3 dakika sonra yoğun öksürükle gözlerini açmaya çalışıyor.

K:Yaş-aşıyo-yorsun.

-Sıkıca sarılıp dakikalar boyunca onu sarmalıyorum ,kendine gelince güçsüzce beni göğsümden ittiriyor.

Z:Ölmedim ama öldürmeye çalıştığının farkındayım,bırak artık beni.

-Kızgın değilim kırgın değilim bom-boş içim ama yüzüne baktığımda. Ağlamışmıydı o bukadar korkmuşmuydu içimi bu güne kadar hissetmediğim bir hüzün duygusu kaplıyor.

K:Affedersin Zeynep,özür dilerim.

Z:Heh şimdi çok güzel oldu herşey değil mi?

K:Zeynep özür dilerim affet beni.

Z:İlk seferde anlam taşıyan hadisedir özür dilemek,eğer ağzına sakız olmuşsa sürekli tükürürsün bir anlam vermeden.

-Kalkması için yardım etmeye çalıştım hala semeliydi ama soğuk bir tavırla "Gerek yok!" dedi ve kollarımın arasından kalkıp Gitti hemen arkasından gittim ama giyinme odasına girip kapıyı kilitledi çıkana kadar beklerim. Çıktığında bana gülümsedi  ve hiç bir şey söylememe izin vermeden yattı. Ne acayip insandı bu kız az önce ölümden döndü bana bağırıp-çağırmadı bile bu kadar mı alçalabilirdi bir insan bir kızın gözünde.

-----------------------------------------

********3 GÜN SONRA*********

-Her sabah ondan önce uyanıp koşuya çıkıyorum kendime ve Şampiyona verdiğim sözü tutuyorum yavaş-yavaş hedefime ulaşıyorum annemi arıyorum her sabah bir kez daha muhteşem hediyesi için teşekür etmek için. Okula'da 1 hafta kaldı zaten offff of, Koşarken düşünmüyorum ama Kereme karşı öfkem azaldığını anlıyorum,öğlen onun yurtta olmadığı zaman gidiyorum her zaman 1 not buluyorum "Özür dilerim!" her mubarek gün bırakıyor giyinme odasının kapısına, üzerimi değiştiriyorum ve arkadaşlarla görüşüyorum sonra akşam  dönüyorum onun bara gittiği zaman ve akşam yemeğine katılıyorum ondan sonra bir kaç  saat uyuyup onun geleceği zaman yaklaşınca yine koşuya çıkıyorum, gece yarısı odama giderken kapıdaki görevli biraz sorun yapıyor ama neyse ben geldiğim zaman Kerem çoktan uyumuş oluyor üzerini örtüp ben'de kendi yatağıma yatıyorum. Ama artık ondan kaçmicam sanırım ki sinirim geçti ve onu öldürmeden durabilirim hem benim için soruşturduğunu duydum

-Bilmem kaç gündür artık Kıvırcık ortalıkta yok sabah bennden önce uyanıp koşuya çıkıyor,öğlen ben spor salonundayken geliyormuş ve ben akşam bara gittikten sonra ama ben geldiğimde yine odada olmuyor gece yarısı nereye gittiğini çok merak ediyorum. Ben fa*işeyi yolladıktan yarım saat sonra geliyor üstü-başı ter içinde  koşuya gider diye kendimi sakinleştiriyorum ama bu çok aptalca geliyor  yine sapık düşünceleri aklıma doluyor ama susmaya gayret ediyorum duş alıyor  ve yatarken üzerimi örtüyor  sanırım ki artık o'kadar nefret etmiyor benden ama yinede kaçıyor,bu günler alkol-haplar ve fa*işelerle kendimi avutuyorum gerçi kötü bir şey olunca herzamanki sistem

▪■》Gitme《■▪Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin