Yapacağım,olacağım,olmalıyım.❤

8.1K 243 28
                                    

-Keremin beline doladığım kollarımı çözerek durmadan zarıldayan alarma uzandım ve küçük kopçasına basıp durdurdum ahh bu gün pazar ne diye alarmı kurdum ki akşam, Kerem hala uyuyordu, dudaklarımı dilimle ıslatıp çıplak göğsüne minik öpücükler kondurmaya başladım öpücüklerimi derinleştirdiğimde dudakları hafif yukarı doğru kıvrıldı ama gözlerini açmıyordu dudaklarımı, akşamdan izi kalmış olan morluğa değdirip içime çektim uykulu hırıltısıyla dudaklarından güzel bir inilti döküldü, sonunda uyandı, Küçük yatağımdan kalkarak banyoya yürüdüm..

K:Bu güzeldi ama beni uyandırma.

Z:Hımmm.... Neden?

K:Çünkü 5 dakika daha uyumak istiyorum ama senin yaptıkların yüzünden uykum kaçtı.

Z:Okula gitmeliyiz, uyumaya vakit yok.

K:Sen gitmelisin ben o bu yüzden ben uyumaya devam edeceğim.

Z:Banyodan çıktığımda uyanmış ol.

K:Zeynep git işine!

-Çocuk gibi nazlanması olmasa, güldüğümde başını yastığımın altına soktu ben de banyoya girdim. Ağzımdaki köpüğü durulayıp yüzümü yıkadım ve Banyodan çıktım, Kerem yatağa tamamen yayılmış, üzerimde olan Keremin tişortünü çekiştirerek baş ucuna dikiliyorum, yastığı çekmeye çalıştığımda hırıldıyor ve sıkı sıkı tutup başını daha derine gömüyor, battaniyeyi üzerinden beline kadar sıyırarak çıplak sırtını açığa çıkarıyorum ve ata biner gibi üzerine oturuyorum ellerimi çıplak sırtındaki izlerde gezdiriyorum hiç bir tepki vermeyince eğilip sırtına uzun uzun dudaklarımı bastırıyorum..
Z:Kerem uyan hadi!

-Ellerimi çıplak sırtında dolaştırdım , elini yastıktan çekip benim sol elimi yakaladı ve kıvırıp göğsünün altında çekti, sağ elimle yastığı hızla çektim ve sıkıca ona sarıldım dudaklarımı kulağına sürterek tekrar konuştum.

Z:Kerem uyan hadi!

K:Diğer erkekleri sevgilileri güzel kahvaltı kokularıyla uyandırır, benimki sex pozisyonuyla güne başlar.

-"Sevgili" yoksa "benimki" sözüne mi daha çok takılsam karar veremedim ama hoş hissetiğim doğrudur, kendim böyle saçma sapan şeylerden kendine anlam çıkaran insan hiç bir zaman olmadığımdan yine aldırış etmeden sağ elimle sırtını okşamaya devam ettim..

Z:Kalk hadi okula gitmeliyiz.

K:Bu gün pazar olduğunu bilmeyecek kadar salak değilim Kıvırcık cadı!

Z:Kerem hadi uyan.

K:Bu gün yataktan çıkmayalım.

-Elimi bırakmadan altımda sırtüstü döndü ben de karın kaslarının üzerine oturmuş oldum, tuttuğu elimi dudaklarına görüp öptü ve yatağın başlığına doğru çekerek tamamen üzerine uzanmamı sağladı, dudaklarımı dudaklarına bastırıp küçük bir iğrenti sesiyle ikimiz de birbirimizden uzaklaştık..

Z:Iyy sanırım ki dişlerimizi yıkamalıyız.

K:Tadın çürük havuç gibi.

-Anlımı dudaklarına bastırdım ve gülmeye devam ettim.

Z:Aslında ben senin ihtiyacın olduğunu sanıyorum çünki ben dişlerimi fırçaladım!

K:Hmm öyle demek,bizim kıvırcık uyanmış dişlerini fırçalamış ve öpüşmeye hazırlıkla yerine yerleşmiş.

Z:Seni uyandırma çabalarımı bu şekilde algılaman çok komik.Artık seni uyandırmayacağım.

K:Bense seni uyutmayacağım,bu daha uygun bence hı ne dersin?

▪■》Gitme《■▪Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin