You are the king?

260 28 3
                                    

(Jikook) (nu ma urati plz)

Consiliul ingerilor astepta la masa vorbind despre lucruri neimportante.In camera a intrat regele ingerii au facut o plecaciune in fata regelui gata sa inceapa discutia despre judecată.Cat timp discutau Jimin a observat ceva la rege era ceva familiar cumva îl cunostea pe rege dar nu stia exact cum de il cunoaște!
Cat timp discutia a continuat Jimin se gandea la rege."Cum de il cunoscut" asta a fost intrebarea lui Jimin tot mereu.

–Pai presupun ca pedeapsa pe care a primit-o a fost dreapta! A spus Jin .

Consiliul era gata sa plece pana cand...

–Rege ma scuzati dar am putea sa stim cum va numiti? a intrebat Jimin putin nesigur.

–Desigur numele meu este Jungkook!

Jimin pur si simplu a impietrit.Cum de Jungkook este regele?Dar daca nu este acel Jungkook!

–Stai Jungkook?! Jeon Jungkook?

–Jimin?

–Chiar el! Cum ai devenit rege? Si unde îti sunt aripile?

–Poveste lunga dar haide mai ramaneti!Daca stiam ca tu esti va invitam de mult sa mai ramaneti!Pregatiti o masa oaspeti asteapta!

Dupa ce masa a fost pregatita au fost spuse multe amintiri de care Jimin si Jungkook au ras.

Jungkook era un inger cel mai puternic inger chiar acesta putea deveni regele ingerilor dar ceva s-a întâmplat intr-o zi Jungkook era trist si Jimin a venit pentru al înveselii.

–Am studiat lumea oamenilor si am si vazut destul de multe lucruri.

–Pare interesant!

–Uite! Oamenii o fac tot timpul!

Jimin vorbea de sex.Daca Jungkook era suparat iar Jimin era prietenul lui trebuia sa il ajute!Acestea au mers in camera lui Jungkook si au aruncat haine pe rând.Jungkook era acum deasupra lui Jimin aceste se sarutau se simteau bine. Jungkook știa că nu este bine ceea ce face însă îl binedispune ca înger ar fi trebuit să se oprească însă ceva îl făceam să se simtă mult mai bine. Acesta a intrat în Jimin făcând-ul pe acesta să îi gemă numele. Jungkook iubea sa auda asta din gura lui Jimin să îl vadă pe acesta plângând de plăcere și durere era o imagine atât de obscenă pentru un înger chiar dacă știa că nu este bine ceea ce face Jungkook nu se putea opri din aș face micul prieten să geamă. Jimin gemea și plânge în același timp se bucură că a reușit să își facă să își facă prietenul să iasă din starea lui mai puțin bună.Jungkook intrat în Jimin cu putere făcând la acesta să scoată un geamat lung și ascuțit. Un alt înger din consiliul ia auzit pe aceștia și a mers să vadă ce se întâmplă.Când l-a văzut pe Jungkook cu deasupra lui Jimin a știut că Jungkook nu poate deveni regele îngerilor așa că judecata lui a fost să să fie trimis în lumea demonilor deoarece acesta nu putea fi un înger și să aibă păcate mai ales faptul că avea să devină rege. Așa Jungkook a ajuns un demon  neputând să își ia gândul de la lumea îngerilor nu a putut face rău știind că el e în adâncul lui este un înger.Până când a fost trimis pe pămân. Acolo la întâlnit pe Taehyung. Un înger care a fost trimis pe pământ Jungkook se gândit că dacă îl va face pe acest înger să păcătuiască va ajunge lumea demonilor el nefiind singurul înger trimis acolo însă sa îndrăgostit de Taehyung. Acum fiind regele demonilor cu taehyung lângă el nu mai avem nevoie de nimic sa bucurat să își vadă prietenul și să îi dea o judecată iubitului său.

Tu esti regele! Jungkook mi-a fist asa de dor de tine!  Mă bucur în spus că tu ești regele.Mi se părea că te cunosc nu știam de unde.Poți cred că un fost înger poate deveni regele demonilor? Il intreaba pe Jin.

–Chiar este uluitor! Oricum noi o sa plecam mai avem treaba ca si consiliu al ingerilor.Pa Jungkook.

–Pa Kookie~❤

–Pa Jin! Pa Jimin~

N\a:Nu va-ti fi așteptat ca Jungkook fii fost în fost înger nu e așa!
Postez in ora de engleza baby !!

Heaven or hell (Vkook)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ