after school

75 5 0
                                    

když jsem došel domů, tak jsem šel na notebook a projížděl youtube.

v 16:00 došla mamka z práce a začala dělat něco na počítači.

,,tak jak ses měl v nové škole? co kluci, jsou tam pěkní?“ celá ona.

,,měl jsem se dobře a kluci jsou kokoti“ odpověděl jsen jí upřímně a čekal na její odpověď.

,,connore franto, takhle doma mluvit nebudeš!“ nic jinýho se vlastně ani nedalo čekat. podíval jsem se na ni omluvným pohledem a čekal až něco řekne. ,,nemluv tak přede mnou, nemám to ráda, je mi jasný, že před kamarády nemluvíš slušně, ale doma se to snaž prosím omezit.“

,,dobře, promiň“ řekl jsem a odešel do pokoje. hned za mnou přišel náš kocour Sam. miluju kočky, jsou hravé, roztomilé, chlupaté a úplně dokonalé.

,,ahoj Same, jak se máš? pojď za mnou, pojď.“ přivolal jsem rezavého kocourka a začal ho drbat na světle béžovém bříšku. otevřel jsem notebook, pustil si 13 reasons why a pokračoval v mazlení vrňícího kocoura. dalo by se říct, že byl Sam můj nejlepší kamarád. nikdy jsem jich neměl moc. když mi bylo 13 mamka dovezla domů malé nemotorné kotě z útulku, od té doby jsme s Samem jako bratři.

podíval jsem se na 2 díly, u kterých Sam usnul-to by nebyl on. protože už bylo po šesté večer, tak jsem se šel najíst. vešel jsem do kuchyně, kde mamka teď jedla tousty.

,,na lince máš 3 tousty, když ti to nebude stačit, tak si ještě něco vezmi, asi už půjdu spát, v práci toho bylo hodně“ dojedla poslední sousto a vešla do koupelny. vzal jsem si tousty a sedl si ke stolu. mamka měla vždy nejlepší jídlo, takže není divu, že jsem měl během 10 minut dojezeno.

rozhodl jem se, že se půjdu projít. zeptal jsem se mamky, jestli můžu, věděl jsem, že nebude mít nic proti, ale vychování mi nedovolilo jí říct jen, že jdu ven.

oblékl jsem si tepláky, triko o 2 čísla větší, než bych potřeboval, miloval jsem, když jsem na sobě mě měl volné věci, nike mikinu a adidas tenisky. než jsem vyšel ven, tak jsem ještě rychle sebral klíče, peněženku,  mobil a sluchátka z poličky a zavřel dveře.

venku bylo poměrně příjemně, zvládl bych to i bez mikiny, ale radši jsem si ji vzal. rozhodl jsem se se asi po roce a půl proběhnout. na google mapách jsem si našel místo, který by mohlo být mým cílem a vyrazil.
-
když jsem doběhl na určený místo, tak jsem tam jen tak stál a kochal se krásou kalifornie. nebyl jsem zadýchaný, což mě překvapilo, nečekal jsem, že budu mít ještě nějakou kondičku. rozhodl jsem se vyfotit selfie a běžet zase domů.
-
když jsem stál před domem, tak se nesvítilo v žádném okně. opatrně jsem odemčel dveře a vyzul si boty, poslední věc, co bych chtěl bylo vzbudit mamku. byl jsem trochu zpocený, tak jsem vlezl ještě pod sprchu a šel spát.

teacher.//tronnor czWhere stories live. Discover now