1st day

95 5 0
                                    

otravný zvuk budíku. bože jak já nerad vstávám do školy. podíval jsem se na digitální hodiny na nočním stolku. ukazovaly 6:00. měl jsem půl hodiny na to, se připravit, jelikož 6:30 jel poslední autobus, kterým bych stihl dojet do školy včas. vstal jsem a zamířil rovnou do koupelny, abych si mohl vyčistit zuby a opláchnout tvář. uchopil jsem kartáček do ruky a vymáčkl na něj trochu mintové pasty. miloval jsem tu chuť. vyčistil jsem si zuby. opláchl si tvář a odešel zpátky do pokoje. oblékl jsem si bíle adidas tričko, černé džíny a adidas tenisky. byl to první den na té škole, sice tam budu jen rok pokud nepropadnu, ale i tak nechci vypadat jako debil a přecejen se nějaká ta dobrá reputace hodí i když nevím, jestli se mi to povede. až zjistí, že se mi vlastně nelíbí holky, tak asi budu ten, kterému se budou nejčastěji smát.

podíval jsem se na hodiny. ukazovaly 6:23. vzal jsem batoh a vyšel ven z domu směrem k zastávce.

když jsem došel, tak jsem se podíval ma mobil. 6:29. stihl jsem to přesně na čas. když autobus dojel tak jsem nastoupil a sedl si na volné dvousedadlo.

zastávku jsem měl před školou, takže jsem nemusel moc dlouho docházet.

vešel jsem dovnitř a začal hledat svou skříňku. ...23...24...25...26...27...28. konečně jsem našel 28. odemkl jsem ji, dal si dovnitř bundu a šel opět hrát na schovávanou, tentokrát s třídou. 9.b. co bylo tak těžký na tom, najít blbou třídu?

,,ahoj, chceš s něčím pomoct?“ zeptal se mě nějaký učitel, který se asi ještě před chvílí velmi bavil mým pokusem najít mou třídu.

,,asi ano, hledám 9.b. zavedl by jste mě tam prosím?“ odpověděl jsem slušně a čekal na odpověď.

,,jistě, pojď za mnou. já jsem pan učitel morgan. ty se jmenuješ jak?“ zeptal se mě a pomale vedl ke třídě.

,,connor franta“ odpověděl jsem jednoduše a snažil se vyhnout očnímu kontaktu.

,,tak jsme tady connore“ zastavil se před jednou z tříd.

,,děkuji“ odpověděl jsem a vkročil do třídy plné mých nových spolužáků. sedl jsem si do prázdné lavice v zadu. nechtěl jsem vzbuzovat moc pozornosti.

po pěti minutách, co jsem tam jen tak seděl a v sluchátkách poslouchal hudbu došel učitel.

,,dobrý den“ pozdravil a sedl si na židli.,,jak jste se měli přes prázdniny? co jste dělali? kdo se chce pochlubit?“ zeptal se a když nikdo neodpovídal tak vyvolal mě ,,tak connore co jsi dělal ty o prázdninách?“ ve chvíli, kdy to dořekl se všichni otočili ke mě.

,,stěhoval se a spal“ odpověděl jsem a schytal pár divných pohledů.

,,tak nám řekni aspoň něco o sobě teda, když už se ti nic nestalo přes prázdniny“ prohodil trochu naštvaně.

,,jmenuju se connor franta, je mi 15 a můj život je nuda, takže nevím co dál říct“ už mě to nebavilo.

,,odkud jsi se sem přistěhoval?“ už byl naštvaný a to vážně hodně naštvaný.

,,z new yorku, l.a. je vysněné místo mé mámy, takže jak se naskytla možnost, tak to bylo jasný, že se budeme stěhovat“ prosím ať už mě nechá.

,,dobře, tak se pustíme do organizačních věcí ne? ať už to je za námi a můžete jít domů.“

probírali jsme nudný věci a pak už nás konečně pustil domů.

teacher.//tronnor czKde žijí příběhy. Začni objevovat