TEN

84 2 0
                                    

"Hey Corbs, zien we jullie vandaag nog?", hoorde ik Jack zeggen. Op het moment dat ik hoorde dat het Hope niet was hing ik alweer op. Ughh she's gone,
Again.
Waar zou ze nu toch weer zijn?..


POV CORBYN

Ik liep te ijsberen door de kamer en toen ging de kamerdeur open. "BEAN, YOU GOTTA CHECK THIS OUT!!", riep Hope en rende naar me toe met haar telefoon die ze bijna liet vallen toen ze hierheen rende. Ze ontgrendelde haar telefoon en liet een email zien. "Beste Hope, bij deze wil ik je graag uitnodigen om te ontmoeten in Parijs om te praten over wat zaken die ik je wil voorstellen. Ik heb je namelijk een tijdje gevolgt op social media en wil je graag ontmoeten. Tot snel, IMG Models, David Cunningham.", las Corbyn voor. Ik keek met grote ogen naar Hope en mijn mond viel open. "OH MY GOD HOPE!! LET'S GO TO PARIS!!", riep ik en gaf Hope een knuffel. "Mail hem maar terug dat we morgen naar Parijs vliegen, okay?", besloot ik en ze knikte hevig. "Ehm by the way, waar the heck was je vanmorgen? Ik was maybe kinda worried.", vroeg ik toen. "Oh OH JA! Ik was al vroeg wakker en ging dus de stad in. Ik heb spullen gekocht voor een super extra photo.", zei ze met een grijns en haalde wat spullen uit een tas. "Trek aan, dan kunnen we zo'n super extra foto maken.", zei ze met een lach en ik pakte de spullen aan en deed ze aan. Toen ik het aan had lachte ze me vol uit. "Misschien bij dit raam met de stad op de achtergrond. Dat is is pas extra.", zei ik en knikte lachend. Ik poseerde en Hope maakte wat foto's. Ik lachte om de foto's en postte er een op Instagram.

_______________________________
Instagram
____________________________

corbynbesson

Liked by seaveydaniel and 290

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Liked by seaveydaniel and 290.848 others
corbynbesson being extra is fun
View all 28.734 comments
jonahmarais litt
jackaverymusic jo can I join?

_______________________________



POV HOPE

Corbyn was bezig met zijn foto te editen en posten. Toen ging mijn telefoon. Ik zag dat het Tate was en nam snel op. "TATEEEE!!", riep ik door de telefoon en hoorde al snel terug: "HOOOOOOPEE!!" En we moesten allebei lachen. "So wassup.", vroeg ik aan Tate en ze vertelde dat ze naar Europa ging voor modelling. "Oh my god Tate, that's so cool. By the way ik heb nog goed nieuws.", zei ik om het nog spannend te houden. "Okay. HEB JE EEN PUPPY GEKOCHT? OF NEE HEB JE SPONGEBOB GEZIEN?! OF NEE GAAN JIJ EN CORBYN EINDELIJK TROUWEN?!", riep ze blij. "Nee joh you crazy. Kijk het zit zo. Ik kreeg dus vanmorgen een mail.", begon ik te vertellen. "Ah man. Ik dacht dat er echt iets leuks kwam."zei ze nep teleurgesteld en moest daarna lachen. "Maar okay, ehm ik kreeg dus een mail en daar stond in dat ik naar Parijs moest komen.", vertelde ik verder. "WACHT, PARIJS?! OH MY GOD! DAAR MOET IK OOK HEEN!", riep Tate en ik schreeuwde ongeloofwaardig door de telefoon waardoor zelfs Corbyn me raar aankeek. "JA PARIJS!! IEMAND VAN IMG MODELS WIL ME ONTMOETEN!", riep ik en Tate schreeuwde door de telefoon waardoor ik de telefoon van mijn oor af moest halen. "Holy moly! Ik zit daar ook bij en er was al gezegd dat er misschien een nieuw iemand bij kwam en dat ik die moest begeleiden. En als ik het zo hoor ben jij dat, oh my god.", zei Tate en mijn mond viel open. "YES OH MY GOD!! Corbs en ik vliegen morgen naar Parijs. See you there girly!", riep ik en hing op. Ik sprong op hey bed waar Corbyn wat zat te editen op zijn laptop. "Ho voorzichtig, ik ben aan het editen dus be careful.", zei hij en ik gaf hem mijn i-dont-give-a-shit-look. Corbyn deed zijn handen omhoog alsof hij zich overgaf en hij keek me aan. "Okay, spill the tea, even I don't have tea.", zei hij en ik grinnikte. "TATE KOMT MORGEN NAAR PARIJS EN MOET ME BEGELEIDEN!!", riep ik en Corbyn keek niet begrijpend naar mij. "Okay dus Tate moet jou begeleiden met modelling?", vroeg Corbyn confused. Ik knikte hevig. "Woah wat een toeval. Misschien gaan de boys dan ook wel mee naar Parijs. Ik ga ze appen.", zei Corbyn en pakte meteen zijn telefoon. Na een paar minuten had hij een reactie. "Yep, ze gaan definitely mee.", zei Corbyn en ik ging tegen Corbyn aan zitten.

*TIME SKIP TO TOMORROW MORNING*

We zaten aan het ontbijt en Corbyn trok me mee omdat we moesten gaan. Ik pakte snel nog een aantal chocoladecroissantje mee en we stapten de taxi in samen met de andere boys. Ik zat naast Zach en Jack in de taxi en Corbyn zat voorin. Ik pakte nog een chocoladecroissantje die ik had meegenomen van het ontbijt. Ik deed hem in mijn mond en Jack trok er een stuk van af en at het op. "Hey nu wil ik ook!", riep Zach en pakte ook een stuk. "WHAT THE HELL!! THAT'S MY FOOD!!", riep ik gaf ze een duw. Corbyn hoorde het en draaide zich om naar ons. "Even hè. Never touch Hopes food, you're gonna get regret of stealing her food. Ik spreek uit ervaring.", zei Corbyn en hij gaf me een knipoog voordat hij zich weer naar voor draaide. We stopte bij het vliegveld en stapte in bij de privejet. We stegen op en zag toen het berichtje van Tate. 'Hey gurl, zijn jullie al onderweg naar Paris? Ik ben namelijk bijna in New York om over te stappen naar een andere vlucht. x T'. Ik reageerde snel op het berichtje en richtte me weer op de rest. Ik staarde uit het raam totdat er opeens iets voor mijn gezicht kwam. Ik realiseerde wat het was en pakte het stevig vast. "KAAAASSTENGELSSS!! YESS THANK YOU, ITS MINE NOW!!", riep ik en begon meteen eraan te knabbelen. "That's why I love you.", zei Corbyn en gaf een kus op mijn hoofd. "Thats why I love you bla bla bla.", deed Zach Corbyn na. "YOU'RE SO DEAD!", riep Jack en Corbyn begon achter Zach aan te rennen. "DIE CAREFULLY!!", riep Jonah Zach achterna en toen kwam Daniel langs lopen. "Hope i need your help. What's better? This sound or that sound?", vroeg Daniel en liet twee verschillende sounds horen. "Ik hoor werkelijk geen verschil bro.", zei Jack lachend op de achtergrond en kreeg een duw van Daniel. "Hey laat hem heel hè.", zei Jonah als enige normale en verstandige hier.

Na een aantal uur vlogen we boven Frankrijk. Iedereen zat nog levend op zijn plek en ik stootte de slaperige Corbyn aan. "BEAN! CHECK THIS OUT!", zei ik en tikte hem aan en wees naar buiten. Ik staarde naar buiten en hey vliegtuig vloog steeds lager en lager. Niet veel later landde het vliegtuig en zaten we in de taxi richting het hotel. "Woah, Parijs is zoooo mooi!", zei ik zonder mijn ogen van het raam af te houden. "Ha ja beter dan jij ja.", zei Jack lachend en ik gaf hem mijn i'm-going-to-kill-you-blik. "You better watch out bro.", zei Daniel en lachte zachtjes. "I HEARD THAT!", zei Jack en ging verder met door zijn telefoon scrollen. Wat later stapten we uit bij het hotel en onze spullen werden naar binnen gebracht. Binnen zag ik Tate al staan en rende op haar af. "TATUMMMMM!!", schreeuwde ik en knuffelde haar. "Ehm excuse me, i think you got the wrong person.", zei de vrouw. Ik liet snel los zag Tate stuk gaan van het lachen en liep awkward naar Tate toe en knuffelde haar. "Oops, i'm stupid tho.", zei ik tijdens het knuffelen tegen Tate. "Maybe, but you're still cute tho.", zei Tate en de andere boys kwamen er ook bij staan omdat ze klaar waren met inchecken. "Lets find a room!", zei Jonah en iedereen volgde Jonah naar de lift.







_______________________________

WASSUP Y'ALL
LIKE THE NEW PART?
ACTUALLY DIDNT GOT ANY IDEAS FOR THIS CHAPTER BUT IT TURNED INTO THIS
LOL, HOPE YOU LIKED IT

LOTS OF LOVE @KIKIVANDESANDE

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Feb 13, 2019 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

FROM HERE TILL TOKYO ft. CORBYN BESSONWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu