TWO

136 6 5
                                    

Ik viel ook het zwembad in en toen ik boven kwam spuugde ik het water dat ik binnenkreeg recht in Jack's gezicht. Zach was nog steeds niet wakker en spuugde water in Jack's oor. De rest lag over de grond te rollen van het lachen en ik gaf een dodelijke blik naar Jack. We hoorden voetstappen en iedereen stopten met lachen...

POV HOPE

We hoorden voetstappen en iedereen stopte let wat hij aan het doen was. De poort ging open en ik keek Corbyn vragend aan. Hij trok zijn schouders op en de poort opende langzaam. Eben kwam door de poort gelopen met dozen pizza en lachte doordat hij Zach, Jack en Corbyn in het zwembad zag zitten. "Haha, guys. Hoe the fuck zijn jullie op het idee gekomen om nu een duik te nemen?", vroeg Eben lacherig. "HEY NIET SCHELDEN JIJ!!", riep Zach nog steeds dronken en Eben keek hem raar aan. Ik pakte een paar dozen pizza over van Eben en vertelde hem dat Zach dronken was. Hij schoot in de lach en we liepen naar de rest toe. Corbyn klom uit het water en kwam onze kant op. "Hooope! COME CUDDLE WITH ME!!", riep Corbyn en ik verstopte me snel achter Jonah. Jonah maakte zich breed en Corbyn kwam richting Jonah gelopen. Corbyn greep achter Jonah en ik rende snel weg. Hij greep me vast en gooide me over zijn schouder heen. "YOU DIRTY BEAN!! ZET ME NEER!!", schreeuwde ik en sloeg op zijn rug. "Corbyn, bro. Je pizza wordt koud.", werd er geroepen en Corbyn liet me op een random moment vallen. Mijn shirt was drijfnat en ik liep terug naar Aubrey en Kat. Ze lachte me uit en Aubrey stelde voor om wat droge kleding thuis op te halen. "Bye guys, we gaan even wat drogen kleding aandoen!!", riep ik en keek met een dodelijke blik naar Corbyn waardoor hij een grijns op zijn gezicht kreeg.

Ik stapte met Kat en Aubrey in de auto en reed richting mijn huis om droge kleding aan te doen, omdat Corbyn mij zo nodig met zijn natte lichaam mij moest optillen. We reden de oprit op en ik draaide het slot open. We liepen naar binnen en er was niemand thuis. Ik liep samen met Kat en Aubrey naar boven en zocht wat droge kleding uit. ⬇️

Het was even stil en toen begon Aubrey te praten

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Het was even stil en toen begon Aubrey te praten. "Je zou Corbyn echt moeten daten. You two look cute together!", zei ze toen en ik begon te lachen. "Oh, je bent serieus.", zei ik toen. "Ja, jullie zouden echt cute zijn samen.", zei Kat en ik begon een beetje te blozen zonder dat ik het wist. "Ja ja, je vind hem leuk, of niet soms?", zei Kat plagerig. "Hoezo? Waarom denk je dat?", vroeg ik Kat en Aubrey. "Ehm, duh! Je staat hier te blozen door de woorden 'Jullie zouden echt cute zijn samen' en normaal zou je in zwerver outfit teruggaan maar nu heb je helemaal een nieuwe outfit uitgezocht voor deze paar uit.", legde Aubrey uit. "Okay shut up en kom mee!", riep ik en ik liep de kamer uit naar de voordeur met Aubrey en Kat achter me aan. We stapten in en reden weer terug naar Jonah's huis.

We kwamen binnen en opeens was het stil. Zach was volgensmij nog steeds dronken want hij probeerde Jack's haar te vlechten. Jonah en Daniel keken met grote ogen mijn richting op. "Ehhm guys, you better keep you eyes off Hope.", zei Corbyn tegen Daniel en Jonah. Daniel en Jonah kwamen uit hun trans en we kwamen bij de rest zitten. Jonah ging naar binnen en kwam terug met een zak marshmallows. We gingen om de vuurtafel zitten en gingen marshmallows roosteren. Daniel pakte zijn gitaar uit de auto en begon te zingen. "Last night was kinda blurry but i made it. Got a little crazy. Couple girls i would never had a chance with. Showed up, its was all in. Got the talking, now we're spinning on the dance floor.", zong Daniel. "And all we wanna do is party all night!! Cause every song playing is ours!! RUN IT!!", zongen we met zijn allen behalve Zach, want die was niet steeds een beetje dronken. "Twinkle, twinkle, little star
How I wonder what you are!!", schreeuwde Zach er tussendoor en ik greep Zach bij zijn oor waardoor iedereen moest lachen. "NEEEE!! HOPEEEE!! LAAT ME LOSSSS!!", schreeuwde Zach, maar ik liet hem niet los. Ik sleepte hem mee naar binnen en zette hem neer in de keuken. "Hope? Wat ga je met me doen?", vroeg Zach plagerig. "Zachary Dean Herron! You gotta be sober again.", zei ik gaf hem een glas water. Zach giechelde en dronk braaf het water op. De deur ging open en Corbyn kwam bij me staan. "Wow, Zach luistert gewoon. It's a miracle! You're magic!", riep Corbyn en ik moest lachen. Eben kwam ook naar binnen en gooide Zach over zijn schouder. "HEY LITTLE ZACHY!! ZIN OM TE ZWEMMEN?!", vroeg Eben en gooide Zach buiten in het zwembad. Ik en Corbyn keken binnen hoe het oorlog werd tussen Zach en Eben. Ik pakte wat popcorn erbij en we aten samen voor het raam de popcorn op hoe het oorlog was tussen Zach en Eben. Jack kwam er ook bij en de rest zat nog marshmallows te roosteren. "ZULLEN WE NAAR DE SPEELTUIN GAAN!!", riep Zach en Jack werd meegesleept door Zach. Ik en Corbyn gingen weer terug naar de rest en ik nam de popcorn mee. "Waar waren jullie twee heen?", vroeg Daniel met grijs op zijn gezicht. "EN WAAR HEB JE DIE POPCORN GEHAALD?!", riep Jonah met een confused blik. "Ehm we probeerde Zach nuchter te maken.", antwoordde ik. "Maar dat mislukte nogal.", vulde Corbyn mij aan. Aubrey en Kat keken mij aan en trokken hun wenkbrauwen op. "U GO GIRL", zei Aubrey heel zachtjes dat niemand het hoorde behalve ik. "Serieus Aubrey!", zei ik heel zachtjes terug en ze lachte met een grote grijns terug.

Het wordt donker en we zaten nog lang buiten bij het vuur. Ik legde mijn hoofd op Corbyn's schouder en hij pakte mijn hand vast. Ik schrok er een beetje van en vroeg zachtjes: "Ehm Corbyn..?", vroeg ik, maar voordat ik mijn vraag kon afmaken legde hij zijn vinger op mijn mond dat ik stil moest zijn. "Stil, just enjoy the moment please.", zei Corbyn en keek me diep in mijn ogen aan. We bleven zo nog even zitten en toen stond Corbyn op en stak zijn hand uit. Ik pakte hem vast en hij trok me mee buiten de poort, weg van iedereen. De lucht was zo helder en Corbyn trok me naar een open veld. Hij pakte mijn handen vast en begon te vertellen. "Hope Mary Davis, ik weet we zijn al jaren lang best friends, maar de laatste tijd voel ik daar anders over.", begon Corbyn. "Bean? Wat probeer je te zeggen?", vroeg ik. Hij negeerde mijn vraag en ging verder met zijn verhaal. "Het voelt goed met jou zijn. Ik heb je zo erg gemist toen ik op tour was. Je wilt niet weten hoeveel. Je betekent zoveel voor mij. Zoveel net als de liefde die ik heb voor mijn spaceship.", ik moest lachen om zijn laatste zin en hij keek me vragend aan. "Wat is er zo grappig?", vroeg Corbyn serieus. "Gewoon dat je me vergelijkt met je spaceship.", zei ik en grinnikte. "Je moet ook echt elk mooi moment verpesten, hè?, zei Corbyn met een lach en ik knikte en grinnikte weer. "Nou waar was ik gebleven? Oh ja, ik denk dat ik misschien meet voel dan best friends. En ik snap het als je het niet wilt. So what do you say?", eindigde Corbyn. "Ehm, i don't know what to say. I like you a lot! I do, maar ik wil onze vriendschap niet verpesten.", antwoordde ik nerveus. "Wow Hope is nervous for the first time. Maar onze vriendschap zal zeker niet minder worden, i promise. So you wanna be my girl?", vroeg Corbyn. Ik knuffelde hem en Corbyn drukte me stevig tegen zich aan. We keken elkaar diep in de ogen aan en net voordat zijn lippen de mijne raakte hoorde we geschreeuw. Het was natuurlijk weer drunk Zach met Jack achter zich aan. Ik lachte en legde mijn hoofd weer in Corbyn's nek. "Let's go back.", zei Corbyn en ik sprong op zijn rug. Jack had Zach eindelijk te pakken gekregen en we liepen met zijn vieren weer terug naar Jonah's huis. "DAAR ZIJN JULLIE!!", riep Daniel. "Ik ben jullie de hele avond door al kwijt.", zei Daniel als een concerned dad. "Ik moet even iets mededelen.", zei Corbyn toen. Kat maakte oogcontact met me en ik knikte. Iedereen luisterde naar wat Corbyn te zeggen had en hij begon te vertellen. "Okay guys, jullie weten dat ik en Hope al heel lang best friends zijn?", begon Corbyn. Iedereen knikte en Corbyn ging verder. "Nou we hebben besloten om meer te zijn dan best friends.", zei Corbyn verlegen en pakte mijn hand vast. "Awe, little bean is growing up.", zei Jonah trots. En Corbyn glimlachte verlegen en keek naar beneden.

Na een tijdje ging iedereen naar huis. "Little Hope, you wanna stay at my place tonight?", vroeg Corbyn en ik knikte. We liepen hand in hand naar Corbyn's huis en het was erg stil in huis. Ik stuurde mijn familie nog een berichtje dat ik bij Corbyn bleef. "Wil je een shirt lenen?", vroeg Corbyn en ik knikte. Hij gooide een shirt naar me toe dat veel te groot was. Ik draaide me om en kleedde me snel om. "Hope don't hide. You're beautiful.", zei Corbyn en gaf me een kusje op mijn wang. We gingen in zijn bed liggen en ik lag in zijn armen. Ik viel al snel in slaap in Corbyn's armen.

_______________________________

HELLO SUNSHINES,
NEW CHAPTER!!
HOPE U LIKE IT
BY THE WAY :
I'M GOING TO TRANSLATE MY BOOKS
LOTS OF LOVE @KIKIVANDESANDE

FROM HERE TILL TOKYO ft. CORBYN BESSONUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum