SEVEN

85 4 4
                                    

"Hey Hope, ik heb een idee, kom mee!", riep Corbyn en trok me mee.

POV HOPE

Corbyn trok me mee de stad in en we renden door de stad heen. Opeens stopte Corbyn op een random plek. "Okay, misschien kunnen we toch beter lopen.", lachte Corbyn en ik grinnikte. "Ja, doen we volgende keer.", zei ik met een lach. We liepen verder de stad in en na een kwatiertje lopen stopten we voor een juwelier. "Ehm Corbyn? Z-zijn w-we w-wel op de g-goede plek?", vroeg ik stotterend. "Ja kom nou maar mee.", zei Corbyn lachend en trok me mee naar binnen.

"Hallo, welkom. Wat kan ik voor jullie betekenen?", vroeg de vrouw achter de bali. "Ehm hey, we willen graag iets speciaals.", antwoordde Corbyn. "Okay en wat mag dar dan zijn?", vroeg de vrouw. De vrouw keek van Corbyn naar mij en ik keek vragend naar Corbyn. "Ehm ik zou graag de trouwringen willen zien.", antwoordde Corbyn alsof het niks was. "Oh my god Corbyn je was dus serieus.", zei ik vrolijk en gaf Corbyn een knuffel. De vrouw kwam terug met een glazen doos met trouwringen en ik en Corbyn gingen zitten. Ik zocht tussen de ringen toen zei Corbyn dat hij er een had gevonden. "Misschien deze?", vroeg Corbyn en hij deed de ring om mijn vinger.

Ik bekeek hem van een afstandje ik kreeg een glimlach op mijn gezicht

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik bekeek hem van een afstandje ik kreeg een glimlach op mijn gezicht. "Oh my god Corbyn!!", riep ik en hij keek naar de ring. "Yes deze moet het worden.", zei hij en de vrouw knikte. We liepen met de vrouw terug naar de balie en Corbyn hield de vrouw tegen. "Ehm mevrouw. Ik zou deze ring graag op een ketting willen doen.", zei Corbyn en de vrouw maakte er een kettinkje van. Corbyn betaalde en we liepen de winkel uit met een tasje waar hij in zat. We liepen terug naar de groep die nog druk bezig was met vanalles en nog wat.

We kwamen aan bij de groep en iedereen keek verbaasd naar het tasje. "OEH WAT HEBBEN JULLIE DAAR?!", vroeg Jack te blij. Ik keek Corbyn aan en Corbyn mij. "Laat maar zien.", zei Corbyn en ik ging eerst zitten. Ik maakte het tasje open en haalde het kettinkje er uit. "Is dat wat ik denk dat het is?", vroeg Daniel en wiebelde zijn wenkbrauwen. "Een trouwring?", vroeg Jonah en ik kreeg een big smile op mijn gezicht. "Yes it is. Wacht ik doe hem bij je om.", zei Corbyn en pakte het kettinkje over. Ik deed mijn haar aan de kant en Corbyn deed het kettinkje om. "Damn, looks good.", zei Zach en ik bedankte hem. "Jeez, looks you guys are going on a honeymoon.", zei Jack grinnikend. "Ja maar dan wel een hele vroege honeymoon.", lachte ik en we gingen nog even de stad in.

*TIMESKIP TO THE NEXT DAY*

"Goodmorning beautiful.", zei Corbyn toen ik me omdraaide in mijn bed. "Oh hey bean.", antwoordde ik een beetje slaperig. "Weet je wat voor dag het is vandaag?", vroeg Corbyn. "Ehm.. OH JA WE GAAN VANDAAG OP REIS!!", schreeuwde ik toen ik me herinnerde dat we vandaag op reis gingen. Ik sprong uit mijn bed en kleedde me snel om vergetend dat Corbyn nog steeds in mijn kamer was. Toen ik klaar was met omkleden voelde ik Corbyns ogen in mijn rug prikken en draaide me om naar Corbyn. "Oops, like what you see?", vroeg ik plagerig. "Maaaybe.", antwoordde Corbyn en stapte ook uit bed. We maakten ons klaar en zette onze spullen beneden. "Hey lieverd, ben je er klaar voor?", vroeg mijn moeder en legde haar hand op mijn wang. "Ja ik denk het wel.", antwoordde ik. "Don't do stupid things darling.", zei ze met een kleine lach en ik schoot in de lach. "Corbyn let wel op mij.", zei ik en gaf haar een stevige knuffel. Corbyn knikte en zei ook gedag tegen mijn moeder. We pakten onze spullen en gingen achterin de auto van Corbyns moeder zitten. We reden weg en zwaaide nog naar mijn moeder. "Hey Ash.", zei ik toen we wegreden. "Hey Hopey, are you ready to let my little beany show you the world? .", vroeg ze met een knipoog. Ik knikte hevig en Corbyn keek Ashley raar aan. "Little beany, serieus?", vroeg Corbyn en ik schoot in de lach. "Ja dat hoorde je goed, little beany.", zei ze nog een keer en toen stopte de auto bij het vliegveld.

We stapten uit en liepen met al onze spullen richting een servicepunt op het vliegveld. "Hallo, en waar kan ik jullie mee helpen?", vroeg het meisje vriendelijk. "Ehm hey, wij zouden rond 09:30 AM met een privéjet vertrekken op de naam Corbyn Besson.", zei Corbyn en liet de papieren hiervoor zien. "Ah ik zie het. Jullie kunnen met mijn collega Michael meelopen. Hij begeleid jullie de privéjet in.", legde het meisje uit. "Heel erg bedankt.", zeiden we en we zeiden het meisje gedag en liepen achter Michael aan. Michael nam mijn koffer over en we checken eerst onze bagage in en namen toen afscheid van Corbyns familie. "Dag lieverds, goede reis en geniet ervan. We horen snel weer iets van jullie.", zei Saskia en gaf me een knuffel. "Heel erg bedankt, het gaat helemaal goedkomen.", antwoordde ik en gaf Ashley een stevige knuffel. "I'm going to miss you Ash!", riep ik en gaf haar een kus op haar wang. "HEY BACK OFF, SHE'S MINE!", riep Corbyn en Ashley rolde haar ogen. Ik ga Jordan nog een knuffel en liepen daarna door naar de douane met Michael. We keken nog een keer achterom en zwaaide nog een laatste keer. We gingen door de douane en Michael begleidde ons het vliegtuig in.

We gingen in het vliegtuig zitten en Corbyn pakte mijn handen vast. "Are you ready?", vroeg Corbyn. "More than ready! Waar gaan we eigelijk eerst heen?", vroeg ik enthousiast. "I'm going to show you from here till Tokyo. Dus vliegen we eerst naar Tokyo.", zei Corbyn enthousiast en toen stegen we op. Ik liet Corbyns handen los en staarde naar buiten en friemelde wat aan het kettinkje met de trouwring die ik van Corbyn had gekregen. Ik viel al snel in slaap op Corbyns schouder en Corbyn gaf een kus op mijn haar. Dit voelde goed. Even leek de tijd stil te staan en voelde mijn leven perfect.



_______________________________

HEY CUTIEPIES,

NEW CHAPTER!!
THEY'RE HEADING TO TOKYO!!
I HOPE YOU LIKE MY BOOK

LOTS OF LOVE @KIKIVANDESANDE

FROM HERE TILL TOKYO ft. CORBYN BESSONWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu