10

11.7K 1.1K 541
                                    

Merhaba ben geldim :D:)

Geç geldim özür dilerim,yıl başı gecesinde bile saat 22.00'da hastalık sebebi ile uyuyakaldım.Bu yüzden bölüm sarktı:( ve hafta sonları çok yoğun olduğum için siz benim haftamı beş günden sayın olur mu okurcanlarım:D

Bu bölümü otsukarci'ya ithaf ediyorum.

Keyifli okumalar.

**********************************************

Fiko telefonu kapatırken istemsizce gülümseyip şarkı söyledi.

"O da seviyor o da seviyor."deyip odasına giren ve ona şaşkın bakışlarla bakan komisere bir anda sarıldı ,şarkıya hevesle devam etti.

"Bu da seviyor herkes seviyor.La la la."

Şarkıyı bitirip neşeli bir halde, hala kendisine tedirgin gözlerle bakan komisere "Herkes beni seviyor da ondan biraz sevindirik oldum."dedi.

"Anlıyorum amirim."diyebildi,komiser.Zaten Fiko'nun namını önceden duymuştu.Tepesi delik demişlerdi.Şimdi daha da iyi anlıyordu.Adam sorunluydu!

****************************

Serpil,bütün gece rüyasında yemeklerle boğuştu.Serpil kaçtı,yemekler kovaladı.En son bir kurabiyenin kendisini ısrarla kovalamasını kaldıramadı.Köşeyi dönüp ondan kurtuldum diye düşünürken kurabiye ona aniden çelme takıp düşürdü.Bir anda bağırarak uyandı.Zorlukla nefes alıyordu.Nereden çıkmıştı bu kermes işi?Hayır rezil olacaktı.Rüyasında bile mutfakla arası iyi değildi.Kaldı ki özel bir ürün ortaya koyacaktı!

Serpil üzgünce ışığın yanındaki sudan bir yudum aldı.O sırada Fuat telaşla içeri girdi.Serpil'in bağırdığını duyunca ona bir şey oldu sanmıştı.Hemen yanına gidip Serpil'in elini tuttu.

"İyi misin?"

Serpil,kendi isteği ile elini tutan çocuğa hayretle baktı.Fuat annesinin tek kelime bile etmediğini görünce daha da telaşlandı.

"Kötü bir rüya gördün sanırım,istersen bana anlatabilirsin."diye fısıldadı Fuat,kendinden büyük koca yüreği ile.

Serpil tabi ki de rüyasında bir kurabiye tarafından kovalandığını anlatmayacaktı.

"Kötü bir rüyaydı ."demekle yetindi.

Fuat ,şefkatli gözlerle Serpil'e baktı.

"İstersen beraber uyuyabiliriz ama istemez-"

"Hayır isterim."

Fuat beraber uyumayı teklif ederken nasıl hayır diyebilirdi?Şans ayağına gelmişti.Fuat'ın yanına geçmesi için yorganı hafifçe çekti.Yan yana yattıklarında Fuat "Ben seni korurum,sen korkma."diye fısıldadı.

Serpil gülmemek için kendini zor tuttu."Sen kendini koru çiroz beni sonra korursun."diye içinden geçirdi.Serpil,Fuat'ın uykuya dalmasını bekledi bir süre sonra çocuğun üstünü iyice örttü.Usulcacık alnına bir öpücük kondurdu artık rahatça uyuyabilirdi.

****************

Talha okula geldiğinde esnemeden duramıyordu.Bu durum Fuat'ın gözünden kaçmadı.

"Noldu yoksa baban mı falan mı geldi?"

Çocuk olumsuz anlamda kafa salladı.Bütün gece rüyasında Serpil'i görmüştü.Bazen bir Anadolu kadını kıyafeti içinde Yunan Kürşat'ı vurmuştu.

Bazen bir Anadolu kadını kıyafeti içinde Yunan Kürşat'ı vurmuştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Yeni AilemHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin