8

11.2K 1.1K 342
                                    

Merhaba ben geldim:D

 Bu bölüm morletta'ya gelsin:D

Keyifli okumalar :)

Serpil öğle yemeği için planı gereği bir süre oyalandı.Avının yemekhaneye girdiğini görünce hemen içeri girdi.Yarbay Kürşat'ın yemeğini almasını sakince bekledi.Yarbay arkasını dönüp masaya ilerleyeceği zaman Serpil ile yüz yüze geldi.

Kürşat,Serpil'i bir anda görmeyi beklemediği için şaşırdı ama çabuk toparlandı.

"Yarbayım."

"Yarbayım."

Kürşat küçümseyen bakışlarla Serpil'i süzdü ,boş ellerini işaret etti.

"Uzun süre masa başında oturduğunuz için eğitim sizi yormuş olmalı.Bir an önce oturup karnınızı doyurun."

Serpil bir grup rütbeli tarafından izlendiğini iyi biliyordu.Hiç bozuntuya vermeden gülümsedi.

"Haklısınız."deyip Kürşat'ın tabldotundaki kaşığı aldı ve şaşkın bakışlar eşliğinde kaşığını çorba ile doldurdu.Yarısını içti,geri kalanı çorbanın içine bıraktı.Aynı şeyi pilava ve diğer yemeklere de yaptı.

Yarbay Kürşat bütün vücudunun gerildiğini hissetti.Bu kadın yemeğine neler yapıyordu!Hem de herkesin içinde!

Serpil dudaklarını keyifle yaladı,sahte bir minnetle Yarbay'a gülümsedi.

"Sayenizde neyi yemem neyi yememem gerektiğini biliyorum."deyip ağzına soktuğu kaşığı çorbanın içine geri bırakıp kendi yemeğini almak için arkasını döndü.

Serpil'in uyguladığı taktik , çorbaya tükürme taktiğiydi.Genelde yatılı okul öğrencileri arkadaşının çorbasını yemek için yapardı.Tabağa kim tükürürse onun olurdu.Serpil yemeğini alırken göz ucuyla Yarbay'a baktı.Adamın sinirden kıpkırmızı olduğunu gördü.Yemeği atamazdı,çünkü ordu da çöp bile israf edilemezdi.

Serpil'in dudaklarında keyifle bir gülümseme çığ tanesi gibi büyüdükçe büyüdü.

Kendisini takip eden bakışlara aldırmadan masasına oturdu.Niye utansın ki?O Serpil'di.

****************************************

Talha kendisi ile ekmeğini paylaşan Fuat'a, dostuna sevgi ile baktı.

"Teşekkürler."diye fısıldadı.

Mindere haşatının çıkmasının ardından iki gün geçmişti.Hala göğsünde biraz da olsa acı hissediyordu.Normal diye düşündü,Talha.Sonuçta Berk çok fena tekme atmıştı.

"Kara cuma yaklaşıyor."dedi, kaçınılmaz gerçeği hatırlatmak ister gibi.Ders günleri kesinleşmişti.Pazartesi ve cuma günleri olacaktı.Artık pazartesi her zamankinden daha az sevilen bir gün,cuma ise hafta sonunun önündeki  ateşli bir engel olacaktı.

"Biliyorum,ne yazık ki evet."

"Plan falan yok mu bu sefer?"

"Dersi bırakıp Berk'i kendime sıçratıp okuldan attırmak, aman dur ne diyeceğini biliyorum.Berk'in anası var babası var."

Talha takdir dolu gözlerle arkadaşını onayladı.

"Ama hepsinin üstünde yasalar var.Şöyle ,bu pislik bana büyük bir hasar verirse bak o zaman bu konu öylece kapanıyor mu?Ha bir de haber meraklısı kanallara haber verdik mi tamamdır."

Fuat,Talha'nın soru soracağını anlayınca açıklamasına devam etti.

"Ne soracağını biliyorum.Ya istediğim gibi zarar vermezse diye düşünüyorsun.O salak küçük de olsa bir kaç yara açacak nasılsa biz de o yarayı daha büyük bir hala getireceğiz.Yani ona pusu kuracağız.Bu iş bu kadar basit.Dinsizin hakkından imansız gelir."

Yeni AilemWhere stories live. Discover now