7

11.2K 1.2K 351
                                    

Evet ben geldim geç geldim özür dilerim ama cidden yoğundum:(

O yüzden tadını çıkara çıkara okuyun :D

Bu bölümü GIZLI_ADMIN_37_34'e gelsin:)

Not:Parmaklarınız kopana kadar hiç olmazsa ağrayana kadar yorum yapmayı unutmayın.Oy konusunda ise daha merhametliyim bir kere verseniz yeter.:D

*********************************************

Fuat,soğukkanlılığını korumaya çalışarak derin bir nefes aldı.Yanında korkudan ölmek üzere olan arkadaşını sakinleştirmeye çalıştı.

"Herkesin içinde bize saldıramaz,sakin ol."diye mırıldandı.

"Önceden sadece Berk kuçu kuçusu vardı,mamasını önüne koyuyorduk o da bize bir iki havlayıp biraz da ısırıyordu ve her şey bitiyordu kurtuluyorduk şimdi babası da geldi,ıçtık resmen ıçtık.Artık baba-oğul bizi döne döne döverler."

Fuat istemsizce yutkundu o sırada bakışları Berk ile kesişti.Gözlerinde şeytani bir pırıltı var.

Yarbay çocukları askeriyede olduğu gibi sıraya soktu.Bir kaç basit hareket gösterdi,uygulamalısını yaptırmak için Berk'e baktı.

"Arkadaşlarından birini seç de nasıl uygulanır gösterelim."

Talha ve bu sözleri duyar duymaz gözlerini yere dikti.Fuat arkadaşının ne yaptığını anlamaya çalışıyordu.Talha kendinden emin bir şekilde "Sakın hareket etme göz temasında bulunma."dediğinde Fuat istemsizce güldü.

"Ölü taklidi yapınca seni bırakacağını mı düşünüyorsun?"

Talha homurdanıp sessizce beklemeye devam ederken Berk'in hevesli sesi duyuldu.

"Baba,ben Talha arkadaşım ile göstermek istiyorum olur değil mi?Benden biraz çelimsiz bir sorun olmaz herhalde."

İki çocuk birbirine endişeli gözlerle baktı.Fuat hayır cevabını umutla Yarbya'dan beklemeye başladı.Sonuçta Talha tıpkı kendisi gibi Berk'in yarısı sayılırdı.Bir bütün yarıma çarparsa yarım çeyreğe dönerdi.

Oysa Fuat arkadaşını bu haliyle seviyordu.Tek parça.

"Tamam ,gerçi biraz zayıfmış ama zaten gerçek hayatta her zaman dişinize göre rakiplerle mücadele edemezsiniz."demişti,zalim Yarbay.

Açıkçası bu durumdan da memnundu.Berk okulda yaşadığı tatsız olayı babasına anlatmıştı.Babası kızmak yerine onu desteklemişti.Çünkü ona göre erkek atılgan(!) hatta bir parça da saldırgan olmalıydı.Dünya'nın düzeni buydu.

Sadece insanlardan para alma konusu üzerinde durmuştu geri kalan rövanş kısmında ise beklemesini istemişti.Sözünü tutmanın haklı gururu ile önce çelimsiz ava sonra oğluna baktı.

Talha mindere çıktığı andan itibaren kainatın bambaşka bir yüzünü gördü.Hızla troposfere çıktı oradan da stratosfere çıktı.Evet en çok yıldızları sevmişti.

Fuat,Berk'in Talha'yı yerden yere vurmasını gözlerini kısarak izledi.Talha'nın neler yaşadığını az çok tahmin edebiliyordu ama diğer çocuklar bunun farkında bile değildi.Çünkü baba oğul işi şova dönüştürmüşlerdi.Arada yapılan esprilerle çocuklar yerlerinde kıkırdamadan duramıyorlardı.

Nihayet ders bitti dediğinde Fuat derin bir nefes aldı.Arkadaşı hala minderdeydi.

Diğer çocuklar eşyalarını alıp giderken Fuat soluğu arkadaşının yanında aldı.Hala sırt üstü bir şekilde uzanıyordu.

Yeni AilemWhere stories live. Discover now