6. Bölüm

18 4 0
                                    

Tam taksiye binicekken biri kolumu tuttu ve kendisine çevirdi. Kolumu tutan kişi suga'ydı. Sanırım birazdan kalpten gidicem. Suga :
- Biliyorsun demi üzerinde bts yazan bir swetsort var.
Minşu :
- ( NEEEE..?) Biliyorum.
Suga :
- Yani bizim hayranımız olduğun çok belli ve sanırsam biasın benim ( suga sırıtır ).
Minşu :
- Niye gülüyorsun.
Suga :
- Önemli değil ama benim gitmem lazım. Telefonunu da al ihtiyacın olur sonra.
Minşu :
- Saol. Keşke daha çok konuşabilseydik.
( Suga'nın iç sesi )
- Konuşucaz zaten merak etme.
Suga :
- Neyse görüşürüz.

----SUGA'NIN AĞZINDAN ----

Telefonu bende kalmıştı. Tam onu aramaya koyulucakken telefonuna bir okuldan mesaj geldi. Ama ama bu bizim jimin ile gittiğimiz okulun telefon numarası yani bu kız benimle aynı okula mı gelicek. Bence bu dönem eğlenceli geçecek. Aslında onunla uğraşmayacaktım ama her dönem çok sıkıcı geçiyor. Telefonunu açtım ama şifresi vardı. Bence telefonunun şifresi benim doğdum tarihim. Tahmin ettiğim gibi doğru çıktı. Hemen yapacağım ilk şey telefon numaramı onun telefonuna kaydetmekti. Kendimi ... diye kaydettim. Kendimi onun telefonundan çaldırdıktan sonra onu oyuncak diye kaydettim. Jimin'i bir kızla konuşurken gördüm. Sonra kız jimin'in yanından gitti ve oyuncağımın yanında durdu. Elindeki bir bavulu aldı ,taksinin bagajının önüne koydu ve taksiye bindi. Oyuncağımın bavulları taksinin bagajına koydu. Tam binecekken elinden tuttum ve kendime çevirdim. Konuştuktan sonra onun yanından ayrıldım ve bizim çocukların yanına gittim.

----MINŞU'NUN AĞZINDAN----

Suga gittikten sonra taksiye bindim jiha hayla sırıtıryordu. Minşu :
- Niye gülüyorsun?
Jiha :
- Knk hiç ummadığım bir şey oldu.
Minşu :
- NE OLDU????
Jiha :
- KNK JIMIN BENİM TELEFON NUMARAMI ALDI.
Minşu :
- NEEE...
Yol boyu bu konuyu konuştuk. Artık okula varmistik. Hemen taksinin parasını ödedik ve okulun bahçesine yürümeye başladık.

Hepinizi seviyorum lütfen oy vermeyi unutmayın ve yorum yazın yazdığınız tüm yorumlara cevap yazmaya çalışıcam. 💙💙💙 💜💜💜 💚💚💚 💛💛💛

iki adam iki kızTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang