Razbunare 1

3.7K 224 21
                                    

BUNA! As dori sa imi lasati niste comentarii in care sa va exprimati parerea la ceea ce am scris pana acum. Multumesc :* spor la citit ;)

_________________________________________________________________________________

 Hmm.. Stateam intinsa pe patul moale, uitandu.ma pe albul tavanului, coplesita de ganduri, amintiri, tristete. In acel moment aveam nevoie de ceva... nu stiam de ce. Mintea mea era acum altundeva fata de unde eram eu... era langa mama mea care imi dadea sfaturi si ma mangaia pe spate, la tata care incerca sa fie dur dar cand ma vedea suparata ar fi facut orice pentru a ma binedispune. Mintea mea era langa momentul in care cei doi oameni minunati m.au luat de la acel orfelinat... cosmarul copilariei mele. Acolo am ucis si era sa fiu ucisa... de catre doamnele care aveau grija de noi. Eu eram obraznica, de felul meu, si nu ascultam de nimeni. Am vazut pe una dintre ele care mi.a pus ceva special in paharul cu suc meritat de mine, dar nu mi.am dat seama ce. Am baut paharul inocenta si am simtit ca ma sufoc, dar inspre mirarea doamnei nu am murit, dar nici mult nu mai era. Acea senzatie... acea sperietura am simtit.o si azi cand madam Maddy a vrut sa ma omoare. Se credea foarte frumoasa si nu a vrut sa fie intrecuta de nimeni, de aceea a facut ce a facut.

   Gandurile mele au fost intrerupte cu nerusinare de un ciocanit la usa.

  -Cine e??? am tipat parca electrocutata.

  -Jeff!

  -Intra..

  A deschis usa larg si a venit grabit langa mine. I.am facut loc pe scaun. Se uita ciudat la mine.

  -Liz! Ce s.a intamplat cu fata ta?

  -Intreab.o pe... adica.. mi.am ars parul si fata si am ajuns sa arat asa.

  Jeff a facut ochii mici si s.a uitat in pamant. S.a intristat, dar nu stiam de ce. S.a uitat la mine melancolic...

  -Asa am patit si eu. De asta am parul negru si nu am pleoape... dar tu.. esti frumoasa asa!

JEFF POV.Cat de frumoasa era... nu ca nu ar fi fost frumoasa si inainte dar acum... arata diferit. Pielea ii era mai catifelata iar acei ochii negri... ma omorau. Sclipeau ca doua diamanta, atat de sincere si placute. Nu imi puteam lua ochii de la ea dar nici nu voiam sa par un pompalau.

-Uite.. am venit sa vad cum te mai simti si ce mai faci...

-Ai vrea sa vedem un film impreuna? a intrebat zambind.

-Normal!

 LIZ POV.

M.am asezat in pat, turceste, si i.am facut semn sa se aseze langa mine si nu a ezitat. Ne.am uitat Vampire suck. Am ras mult amandoi si ne prefaceam ca suntem critici de film.

SLENDER POV.

Plictisit sunt Doamne iara... plictisit. Ma duc sa citesc o carte rece si sa beau un ceai bun. Adica sa citesc o carte buna si sa beau un ceai rece. Jocurile astea de cuvinte..

Ma indreptam lenes spre camera cu carti. Am trecut pe langa RESEDINTA DOMNISOAREI JANE. (asa era scris pe usa ei). Se auzeau rasete, cazaturi, mormaieli, batai, sparturi. Ce faceau ei acolo?

M.am gandit sa ma teleportez in camera sa vad ce se intampla. Mare greseala. Jane il trantise pe Jeff jos si il imobilizase. Il musca de piciorul drept, el neputand sa se ridice. Cand m.au vazut au tresarit amandoi rosii la fata si abtinadu.se sa nu rada.

-Continuati orice... faceati.. voi... acolo... PORUMBEILOR! am tipat ca un copil si am alergat jos sa nu ma prinda din urma.

Au inceput sa ma fugareasca razand! Eu nu voiam sa trisez... voiam sa jucam cinstit, ca de la mutilati la mutant.  

LIZ POV.

-FUUUGII!! strigam ca bezmetica dupa Jeff ca sa il prindem pe Slender sa radem de el.

Nu pot sa cred in ce ipostaza jenanta ne.a prins... cu toate astea Jeff se insenina cand inaltogul ne.a numit ,,porumbei,,. Alergand amandoi pe hol ca nebunii dupa Slender, am trecut pe langa Maddy care se uita geloasa la noi. Ne.am aruncat cate o privire rece dupa care nu am bagat.o in seama.

Intr.un final l.am obosit pe Slender si i.am dat fiecare cate 5 castane in capul chel.

Eram asa transpirata si obosita... aveam nevoie de o baie luunga si odihnitoare.

-Jeff, eu ma duc sa fac baie. Ne vedem dupa.

-Staaai! Mie mi s.a stricat dusul!! Nimeni nu ma primeste la el in baie... si vreau sa ma spal ca put ca un raton putrezit, a spus el facand o mutra de catelus plouat.

-Bine... am spus chicotind.

MADDY POV.

Stand in coltul usii am auzit discutia dintre ei. Voiau sa faca baie amandoi sau ce?! Nu stiu daca am inteles gresit sau nu. Aveam sa le.o platesc. Mai ales lui Jeff... si stiam exact cand.

Go to sleep... with me!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum