1st part- My normal day

633 18 1
                                    

Byla normalní červnová sobota a já neměla co na práci. Odemknula si mobil a podívala co je nového na sociálních sítích. Když jsem všechno projela napsala jsem Polly jestli nechce něco dělat.

Polly: Jo :) Taky na dnešek nic nemám tak by jsme mohli. Třeba zajít do Starbucks a pak někam nakupovat.

Ronnie: Jojo :) Dobrej nápad. V 14:00 před Starbucks?

Polly: Budu tam ;)

Dala jsem mobil zpátky na noční stolek a šla do koupelny. Vyčistila si zuby a rozhodla se že si dám sprchu. Vždycky jsem to měla ráda. Vzlétla jsem do sprchového koutu a zapla teplou vodu která začala padat na moje tělo. Je to vždycky úžasné probuzení. Uměla jsem se a potom i vlasy. Vyšla jsem ze sprchu s ručníkem obmotaným kolem těla. Stoupla jsem si před zrdcadlo a fénem si začala sušit vlasy. Když byly dá se říct suché tak jsem si je rozčesala do mého obvyklého účesu. Rovné vlasy s patkou. Potom jsem šla ke skříni vybrat si oblečení. Nakonec jsem si vybrala bílé triko s nápisem "My life is better With Friends". A k tomu černé legíny. Sice je červen ale ne zas tak teplý. Namířila jsem si to zase do koupelny. Vzala si mojí tašku s líčidly a šla před zrdcadlo. Nejdřív jsem korektorem zakryla nedokonalosti a pak to přetřela pudrem. Dala si mírnou vrstvu rťenky a nakonec si řasenkou udělala řasy. Nejsem moc typ na malování takže to je většinou jenom takhle. Když jsem se sebou byla tak nějak spokojená šla jsem dolu na snídani. Dole nikdo nebyl. Táta v práci a mamka odjela na víkend pryč. Vzala jsem si první věc co jsem viděla a to byl donut. Miluju je. Rozhodla jsem se si ješte k tomu udělat kakao.

Když jsem se najedla bylo asi 10:00 a já nevěděla co dělat tak jsem si sedla v obýváku na gauč a koukala na TV.

Bylo kolem 12. hodiny tak jsem se rozhodla si vzít oběd. Koukla jsem se do lednice a byly tam ješte špagety z večeře tak jsem si je vzala a ohřála. Asi jsem divná ale chutnají mi i samotný špagety třeba jenom se sýrem. Dojela jsem špagety a nádobí i ze snídaně dala do myčky. Bylo asi 12:45 a já zas nevěděla co dělat tak jsem si došla pro mobil a psala si s lidma.

Bylo kolem jedné hodiny a já se rozhodla se jíž přelíčit a tak nějak se připravit na schůzku s Polly. Došla jsem do koupelny a vlasy si se plna do drdolu. Mám je ráda ale moc je nenosím. Dneska jsem na něj ale měla náladu. Pak jsem si obtáhla ranní líčení kromě řasenky. A nakonec si zkontrolovala oblečení. Bylo v poho ale musela jsem najít ješte nějakou mikinu. Byla zima. Našla jsem hnědou mikinu s ušima na kapuce a vzala si ji na sebe. Ješte jsem si došla pro mobil a peněženku a šla k botníku. Vzala jsem si černé converse boty, věci dala do kabelky a rozhodla se vyrazit. Začal mi zvonit mobil. "Ahoj Ronnie. Jenom jestli si nezapoměla že za týden letíme do toho Španělska?" Byla to mamka. Kruci to už je to za týden? "Jojo mami. Počítám s tím." Odpověděla jsem jí. Pak už to byl normalní rozhovor typu co dělám a tak ale to asi všichni známe.

Došla jsem před Starbucks ale Polly nikde. No jo no všichni víme že Polly chodí vždycky pozdě. Čekala jsem asi 5 minut a pak konečně přišla. "Ahoj Ronnie, promiň ujel mi první spoj tak jsem musela chvilku ješte čekat na další." Polly bydlí v jiné časti Londýna takže musí dojíždět.

Vešly jsme dovnitř a objednaly si. Polly si dala čokoládové a já karamelové. Miluju karamel. Už psala jména. Vždycky to miluju protože tam je pokaždý někdo jinej a moje jméno neni tak obvyklý takže asi víte jaký to je. Sedly jsme si tam a povídali si o různéjch věcech jako vždycky. Nejdřív tak nějak o lidech ze školy, jejim klukovy.... No my vždycky probereme úplně všechno. Tak nějak jsme už neměly o čem mluvit a vedle nás se bavili o MS ve fotbale tak jsem začala. "Komu budeš fandit ve fotbale?" Zeptala jsem se jí. Abyste pochopili naši situaci. Fotbalistů zname opravdu pár a to je asi Messi, Ronaldo, Lampard, Pelé, Kaka, Rooney, Beckham a to bylo asi všechno. "No tak samozřejmě Anglii a asi Portugalsku. Ty?" Zeptala se Polly. "Jojo + asi Brazílii když jsou domácí." Odpověděla jsem. Pro informaci o Brazílii fakt vůbec nic nevím. Jenom to že tam byl Pelé a Kaka. Toť vše. Ale když už to bylo mistrovství tak jsem fandila i domácímu týmu. "Hmm" Řekla Polly. Bylo vidět že jí to asi moc nebaví. Ješte jsme si tam chvíli povídali ani nevím a čem a pak Polly řekla že musí jít. Nebránila jsem jí a rozloučily jsme se objetím. Pak odešla. Já vyhodila kelímek od kávy a taky jsem šla. Koukla jsem se na hodiny a bylo 16:00. Nezdálo se mi že by jsme tady pro seděli 2 hodiny. Cestou domu jsem přemýšlela že já v podstatě nic jinýho nedělám a tohle je můj normalní den. Buť s Kath nebo s Polly. Došla jsem domu kde už byl bratr a kopal si v obýváku. "Messi běží sám na branku... Střílí a je to góóól! A dav šílí!" Křičel na celej barák. Jenom jsem se zasmála a řekla: "Ty máš asi hodně velkou představivost co?" On se asi urazil nebo já nevím a kopal si dál. Já jsem došla do pokoje a zapla si notebook. Zkoukla sociální sítě a chvíli si lehla.

Mamka mě volala na večeři tak jsem šla. Měli jsme domácí hamburger. Je sice hodně tučnej ale dobrej. Po večeři jsem se rozhodla si jit zase lehnout. Nevím Jakto ale po chvilce jsem usnula.

Girls can't have this Talent! (CZ)Where stories live. Discover now